Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
potřebuji nějakou vhodnou obuv, která by se hodila k šatům, ale mám plochou stopu. Nemá někdo zkušenost kde tuto vhodnou obuv sehnat? Prošla jsem i zdravotnické potřeby, ale bohužel jsem nesehnala žádné jednobarevné, neutrální.
Tak to snad není společenská obuv Jsou to korkové sandály, pěkné, ale určitě ne vhodné do divadla nebo na společenskou akci. Jistěže existují i elegantní střevíčky, které je možné mít s plochou nohou, však se v nich nechodí celý den. Každá sranda něco stojí, i trochu nepohodlí jednou za čas.
Předpokládám, že tazatelka dělá třeba v bance a potřebuje celodenní obuv k šatům. Od vás žádnou radu nedostala, tak zkuste najít ZDRAVOTNÍ lodičky na podpadku, pravděpodobně neexistují. Co jí doporučíte vy?
Například sutor.cz/... ale je jich tam víc...a to je první nástřel. Společenská obuv se nenosí v práci, ale do společnosti, nicméně tyhle mají takovou stélku, že by klidně do banky byly vhodné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.