Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společenská obuv - plochá noha

Od: koralina odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,
potřebuji nějakou vhodnou obuv, která by se hodila k šatům, ale mám plochou stopu. Nemá někdo zkušenost kde tuto vhodnou obuv sehnat? Prošla jsem i zdravotnické potřeby, ale bohužel jsem nesehnala žádné jednobarevné, neutrální.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
tabletka*

Tak to snad není společenská obuv :) Jsou to korkové sandály, pěkné, ale určitě ne vhodné do divadla nebo na společenskou akci. Jistěže existují i elegantní střevíčky, které je možné mít s plochou nohou, však se v nich nechodí celý den. Každá sranda něco stojí, i trochu nepohodlí jednou za čas.

id

Předpokládám, že tazatelka dělá třeba v bance a potřebuje celodenní obuv k šatům. Od vás žádnou radu nedostala, tak zkuste najít ZDRAVOTNÍ lodičky na podpadku, pravděpodobně neexistují. Co jí doporučíte vy?

tabletka*

Například sutor.cz/... ale je jich tam víc...a to je první nástřel. Společenská obuv se nenosí v práci, ale do společnosti, nicméně tyhle mají takovou stélku, že by klidně do banky byly vhodné.

@id zdravotní lodičky na cca 6cm širším podpatku existují, mívají je i v lékárně, ale ve specializovaných prodejnách zdravotních bot je větší výběr. Je to třeba značka Peon.

molly
hodnocení

0x
Kam má být ta obuv vzata? Pokud je to do divadla 3x do roka myslím že není třeba řešit plochou nohu a vydržet se dá v čemkoliv.

pb®
hodnocení

0x
Někdy sním o tom, že mi někdo ušije elegantní botu na podpatku, která dělá hezkou nohu a je pohodlná jak bačkůrka a dá se v ní pohodlně bez bolesti chodit tak, že boty ani nevnímám, tak jako to mám u ostatních bot. Vím co by měla splňovat. Vykrojený klínek na platformě, v předu tak 2cm v zadu 5, aby opticky prodlužovala nohu a přidávala výšku ovšem bez bolesti kolen, proto platforma. Plná špička i pata ale přitom neuzavřená obuv s páskem, aby se do ní mohly brát punčochy, pásek aby držela na noze, ale nestlačovala nohu jako lodička. Srdíčko pod prsty pro měkký došlap a podporu příčné klenby, pořádná podpora podélné klenby. Prohledávám web už roky a nenacházím, taková bota neexistuje a srdíčko pod prsty dělá snad jen Josef Siebel, u pantoflí.

pravyhanak
hodnocení

0x

Mesim, že dež z jednó z dvakrát venecháte, nic se nestane. V divadle sténak celó dobo sedite a čape nepóževáte, nezatěžojete je. Ale jestle to chcete řešit, tož existujó kline (nebo oprohe) aplikovatelny aji do společenskéch bot.

liska5
hodnocení

0x

Dámská společenská obuv mi nejvíc vyhovuje od zn. Rieker. Mám několikery lodičky s nevysokým podpatkem n. klínkem. Jsou pohodlné, vydržím v nich dlouho a vypadají zajímavě. Jen už budou zase nové vzory. Chce to hledat. Do nich se dá případně vlepit nějaký ten oblouček pro klenbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]