Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Raiffeisenbank 2 účty

Od: evazelena odpovědí: 6 změna:
Milý rádci.
Lze u Raiffeisenbank mít 2 Chytré účty? Spravují se pak v jedné aplikaci eKonto?
Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

4x

2 běžné účty je možné mít,mám Exkluzivní konto a Chytrý účet,oba spravuji v jedné apce.Jestli ale 2 chytré,nevím.

hodnocení

4x
V jedné aplikaci mám 3 účty a dalšího uživatele, kde mám práva. Tedy celkem přístup ke 4 účtům. V jedné aplikaci od RB.
Všechny účty mají stejný tarif, ale už nevím jaký.

hodnocení

3x

Kdybych měla tuhle otázku, tak bych se já zeptala v té konkrétní bance. Jenom ta Vám přece dá relevantní odpověď. Přece pak nenakráčíte do banky a v případě, že by to možné nebylo, tak jim neřeknete, že jste se informovala na jedné poradně, a tam Vás ubezpečili, že to možné je. *co*

Zase jedna z chytrých odpovědí...

Možná je to hloupá odpověď, ale já bych to tak udělala a zeptala se rovnou na podmínky a tak dál. :)

hodnocení

0x
Stačí se přihlásit do bankovnictví a uvidíte sám. U ostatních bank je možné vytvářet další různé účty přímo, popřípadě zajít na pobočku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]