Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platební nálepky

Od: mikulasv odpovědí: 12 změna:
Chtěl bych se zeptat. U které z bank v současnosti můžete využívat platební nálepky? Vím, že je nabízí třeba Air Bank. Ještě nějaké banky je vedou? Předem děkuji za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.03.22 15:45
hodnocení

0x

mBank

hodnocení

0x

K čemu platební nálepky jsou? Na co a proč se používají?

doplněno 11.03.22 17:13:

Ahááá, už vím. To by mohlo být řešením i pro mě. Jsem konzerva a elektronického bankovnictví se stále bojím. Zeptám se ve své bance, až tam budu mít cestu.

NFC - Bezkontaktní platební nálepky

duofinance.cz/...

Je to menší samolepící bezkontaktní karta, dá se třeba přilepit na zadní stranu mobilu.
Možná pro lidi, kteří nechtějí/nemůžou platit přímo telefonem, taky jsem ji kdysi měl, když to můj mobil ještě neuměl, ale nebyla moc spolehlivá a tak jsem stejně musel občas vytáhnout peněženku.
Teď mám v mobilu dvě karty a naprosto spolehlivě platím kterou potřebuji, aniž bych musel hledat peněženku :)

Děkuji za vysvětlení,svét se mění a ja nestíhám,

Pro mě by byl ideální čip, ten bych měl pořád u sebe :) Možná se někdy dočkáme, když i nálepky končí.

hodnocení

0x

Air Bank, Banka Creditas, Česká spořitelna, ČSOB, Hello bank, mBank a Raiffeisenbank.

mikulasv
hodnocení

ČSOB a Raiffeisenbank určitě ne

Jo pardon, ČSOB ji přestala nabízet v 2021, a přešla na google pay

Tak samo Rajfka

AirBank vydává nové nálepky již jen dětem nebo mladistvým. Dospělému již ne.

Creditas i Česká Spořka nálepky měli ale už nové nevydávají ..

hodnocení

0x
Měl jsem platební nálepku od air, nalepenou na klíčence, taky od nich a bylo to bez problémů, protože klíče automaticky beru sebou, když jdu z domu. Jenže mi na podzim poslali novou nálepku kvůli ukončení platnosti a ta nová je daleko větší. Klicenku po dotazu mi slíbili poslat, ale neposlali. Stejně bych ji nepoužíval, protože už by na klicich byla hodně velká, takže jsem ji ani neaktivoval. To byl i důvod, proč jsem do air šel, ale i důvod, proč jsem teď air banku přestal používat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]