Dobrý den, jsem po vážném úraze a 2 operacích, dva měsíce v péči nemocnice a konkrétního lékaře - mého operatera. Zachránil mi ruku a jak po operaci, tak na kontrolách se ke mně chová moc hezky. Jsem mladá, on taky, říká mi jménem, po operaci mě pohladil, bez všech okolností lze říct, že po sobě pokukujeme (z mé strany určitě, a z jeho je v tom i ta nutná profesionalita lékaře, těžko se v něm vyznat, ale určitě se takto nechová ke každému pacientovi) Za tři týdny za ním jdu naposledy... Uz teď mě bolí že ho už neuvidím, ikdyz sem samozřejmě ráda, že jsem zdravá... Chci mu dát nějakou pozornost za jeho péči... Dávají se flašky, bonboniery, ženám lékařkam případně květiny... Já ale nevím zda něco pije, zda má rád sladké.. Je to mladý lékař, voják, sportovec... Poraďte mi prosím jak se s ním vhodně rozloučit... Děkuji Vám, Mladá zamilovaná a bláznivá M.
Asi si všiml, jak na něj zamilovaně koukáte, tak Vás empaticky pohladil. Je to chlap a kdyby chtěl, tak by Vám dal najevo sám, že by chtěl něco "víc". Takových pacientek určitě vidí každý den docela dost, a je na to zvyklý. A docela by mne zajímalo, jak jste přišla na to, že je to voják a že sportuje. To se Vám ve slabé chvilce svěřoval? A jak víte, že se tak nechová ke každému pacientovi? Vy jste byla někdy u toho, když vyšetřoval ve své ordinaci jiné pacienty? Ale nemyslím to nijak zle, jen abyste si nedělala zbytečné iluze. Prostě mu poděkujte a rozlučte se naprosto normálně. Kdyby Vás chtěl ještě vidět nějak jinak, tak on má přece i Váš telefon a může Vám zatelefonovat. A určitě by to udělal, kdyby chtěl, protože jemu je zřejmě jasné, že byste ho neodmítla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.