Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pozornost dát lékaři za jeho péči

Od: marienne odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, jsem po vážném úraze a 2 operacích, dva měsíce v péči nemocnice a konkrétního lékaře - mého operatera. Zachránil mi ruku a jak po operaci, tak na kontrolách se ke mně chová moc hezky. Jsem mladá, on taky, říká mi jménem, po operaci mě pohladil, bez všech okolností lze říct, že po sobě pokukujeme (z mé strany určitě, a z jeho je v tom i ta nutná profesionalita lékaře, těžko se v něm vyznat, ale určitě se takto nechová ke každému pacientovi)
Za tři týdny za ním jdu naposledy... Uz teď mě bolí že ho už neuvidím, ikdyz sem samozřejmě ráda, že jsem zdravá... Chci mu dát nějakou pozornost za jeho péči... Dávají se flašky, bonboniery, ženám lékařkam případně květiny... Já ale nevím zda něco pije, zda má rád sladké..
Je to mladý lékař, voják, sportovec... Poraďte mi prosím jak se s ním vhodně rozloučit... :)
Děkuji Vám, Mladá zamilovaná a bláznivá M.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Asi si všiml, jak na něj zamilovaně koukáte, tak Vás empaticky pohladil. Je to chlap a kdyby chtěl, tak by Vám dal najevo sám, že by chtěl něco "víc". Takových pacientek určitě vidí každý den docela dost, a je na to zvyklý. A docela by mne zajímalo, jak jste přišla na to, že je to voják a že sportuje. To se Vám ve slabé chvilce svěřoval? A jak víte, že se tak nechová ke každému pacientovi? Vy jste byla někdy u toho, když vyšetřoval ve své ordinaci jiné pacienty? *co* Ale nemyslím to nijak zle, jen abyste si nedělala zbytečné iluze. Prostě mu poděkujte a rozlučte se naprosto normálně. Kdyby Vás chtěl ještě vidět nějak jinak, tak on má přece i Váš telefon a může Vám zatelefonovat. A určitě by to udělal, kdyby chtěl, protože jemu je zřejmě jasné, že byste ho neodmítla. ;)

liska5
11.03.22 20:21

tabletka*
hodnocení

2x

Pumpičku na kolo. Mladý, sportovec a jestli navíc viděl Postřižiny...

hodnocení

2x

Co když je zadaný, neřku-li ženatý?

Tak pozvání odmítne. Nehledal bych v tom žádné složitosti.

Stává se přece běžně, že se ženě či muži zalíbí protějšek, který je zadaný. Nikdo to nemá napsané na čele. Dokud se nezeptá, tak to nezjistí.

hodnocení

2x

Já jsem udělala největší radost a úsměv, jako poděkování, melounem, mimo sezónu. A velikou zmrzlinou v horkém létě.

hodnocení

1x

Nevím proč, ale nějak mi to připomíná tu studentku a učitele*nevi*

tomaso
hodnocení

0x
Že mu nechcete dávat flašku, jak se dává ale ze byste cho chtěla pozvat na kafe...

hodnocení

0x
Uvařte dobrý oběd a pozvěte ho no a pokud přijme tak se uvidí co bude *smich*

liska5
hodnocení

0x

Bonbonieru a flašku né. Kam to mají ti lékaři pořád dávat?

Já jsem teď darovala kvalitní stavebnici po dětech a dostala jsem pořádný kornout s různými ořechy.

liska5

Cyklistické rukavice. Ty se opotřebovávají rychle a pořád se potřebují. Nějaké lepší...

joudic*
hodnocení

0x
tak ten bude chtit spis venecek a nevi, jestli ma cukrarna otevreno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]