Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiný zápach těla

Od: petr7 odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer.Již delší dobu mne bolí pouze pravá noha nejvíce horní část takzvaně zadek. Dále při dodržování hygieny sprchování atd. Po krátké době cítím nepříjemný pach těla který jsem dříve neměl. Na bolest nemusím brát tabletu od bolesti..Muže tam být blokace v místech kde mne to bolí třeba to nechat odblokovat u maséra atd? Kde muže být příčina celková co piši nebo to muže být něco vážnějšího? Je mi 67let. Mužete mi poradit? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Tohle Vám tu nikdo přesně nepoví. Chtělo by to vyšetření krev, moč, RTG, ultrazvuk... U cukrovky bývá zápach acetonový, u zánětů v těle / játra, ledviny/ někdy moč páchne jako koňská,... pak záleží na tom, co jíte, co berete za léky a na co...S nohou, asi kyčlí, ischiasem /?/ se objednejte na rehabilitaci, kde to je na pojišťovnu. Nemusí být doporučení. Tam Vás doktor probere a doporučí řešení, fyzioterapii, cvičení... Zbytečně to neprotahujte, ať Vám ty léky na bolest zbytečně neotravují játra...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]