Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , již dlouhou dobu nosím na obranu kalený teleskopický obušek 26 . Mám ho na opasku v pouzdře pod bundou , ale v případě nouze by to pro mě byl problém , protože bunda je vojenská a u opasku uplá , takže bych bundu musel nejdřív rozepnout , což je při obraně zdržení. Proto se chci zeptat , zdali můžu nosit teleskopický obušek na opasku přes bundu , takže bude kdykoliv připravený , ale půjde vidět i když půjdu do obchodu . Nemůže z toho být problém? Vím , že pistole je nutná skrytá , ale o obušku jsem se nic nedočetl . Děkuji
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
berger*
5x
Noste ho skrytě, zatím jsem nezažil tak náhlý konflikt, aby nebyl čas ho vyndat. A mmchdm, jako prostředek sebeobrany to není špatná věc. Už několikrát se mi stalo, že pouhé otevření teleskopu odradilo útočníka. Ten zvuk a pohled je fakt nepříjemný. Podotýkám, to platí na netrénovaného drbana, trénovaného borce s chladnou hlavou nezastavíte ani kulometem.
bbbbb
3x
To zijes v tak nebezpecne oblasti ze musis nosit teleskop? Ja myslim ze kdyz ti ho pripadny utocnik sebere a pouzije proti tobe poznas jak vazna zraneni muze zpusobit.Pokud by se ti podarilo utocnika zneskodnit je to zbran a muze to byt posuzovano jako neprimerena obrana.Nazor at si udela kazdy sam ja bych doporucoval kdyz uz tak kombinaci slzak a zdrhnout.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]