Dobrý den , již dlouhou dobu nosím na obranu kalený teleskopický obušek 26 . Mám ho na opasku v pouzdře pod bundou , ale v případě nouze by to pro mě byl problém , protože bunda je vojenská a u opasku uplá , takže bych bundu musel nejdřív rozepnout , což je při obraně zdržení. Proto se chci zeptat , zdali můžu nosit teleskopický obušek na opasku přes bundu , takže bude kdykoliv připravený , ale půjde vidět i když půjdu do obchodu . Nemůže z toho být problém? Vím , že pistole je nutná skrytá , ale o obušku jsem se nic nedočetl . Děkuji
Noste ho skrytě, zatím jsem nezažil tak náhlý konflikt, aby nebyl čas ho vyndat. A mmchdm, jako prostředek sebeobrany to není špatná věc. Už několikrát se mi stalo, že pouhé otevření teleskopu odradilo útočníka. Ten zvuk a pohled je fakt nepříjemný. Podotýkám, to platí na netrénovaného drbana, trénovaného borce s chladnou hlavou nezastavíte ani kulometem.
Múžeš ho nosit tak aby byl vidět Osobně bych ho taky skryl neb venku beha spousta pitomcú kteří když něco takovýho vidí maj neutuchající touhu provokovat a zkoušet co vydržíš
To zijes v tak nebezpecne oblasti ze musis nosit teleskop? Ja myslim ze kdyz ti ho pripadny utocnik sebere a pouzije proti tobe poznas jak vazna zraneni muze zpusobit.Pokud by se ti podarilo utocnika zneskodnit je to zbran a muze to byt posuzovano jako neprimerena obrana.Nazor at si udela kazdy sam ja bych doporucoval kdyz uz tak kombinaci slzak a zdrhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.