Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sberbank a termín.vklady

Od: josefin* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den ,mám u Sberbank termín. vklad, jehož ukončení by bylo-kdyby-příští rok .Vyplatí mi již teď částku z termín. vkladu?Josefín.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

racio
hodnocení

1x

Na co čekáte? Vy jste si ještě peníze nepřevedl či nevyzvedl? Od zítřka vám už mohly běžet úroky někde jinde - každá stovka dobrá.

tabletka*

a jak to má udělat, když pobočky nefungují, internetbankovnictví a bankomaty taky ne...? Kukla, samopal?

racio

@ Není třeba ani kukly, ani samopalu. Stačí zajít do Komerční banky a peníze vyzvednout, případně dát pokyn k jejich převodu.

tabletka*

vy jste teda chytrák. Nejdřív se ptáte, proč to ještě nevyzvedl, jakoby to šlo už tejden a pak argumentujete KB, ale tam začali peníze vydávat až dnes dopoledne. Pán se ptal ještě předtím.

@tabletka: racio má pravdu, KB dnes vyplácí od 8:00. Dotaz byl položen v 08:15.

tabletka*

kimba, vy jste taky dobrej. Takže proč nestál v osm ve frontě...třeba proto, že byl v práci? V jiném městě? Ještě nečetl noviny?

Já teda asi tak 70% zdejších dotazů umím zodpovědět z hlavy (až na auta a stavebnictví a podobně), ale mám pocit, že by mě správce za takové rady jako od racia pěkně nakopl.Co jste mu poradili?

@tabletka: Tak snad každému musí být z výše uvedeného jasné, že tazatel má zajít do KB a požádat o výplatu nebo převod peněz. Co jiného byste chtěla radit?

racio

@tabletka Nejste trošku psychicky rozhozená? Nikdo na vás neútočí. Plácáte nesmysly o kuklách a samopalech, zatímco my jsme už měli v KB podán pokyn na převod prostředků z fondu pojištění vkladů (firemní peníze) a v peněžence uloženy soukromé peníze ze stejného zdroje. Uvolněte se, zajděte si na procházku, pusťte si nějakou příjemnou hudbu. Uvidíte, že se vám uleví. Hezký den.

hodnocení

1x

Ano. Vklad vám vyplatí Komerční banka ihned bez ohledu na to, že byl časově vázaný.

tabletka*
hodnocení

0x

Teď uveřejnili, že vklady do určité výše budou moci klienti vybrat následující tři roky. Ale s úroky bych moc nepočítala.

Tabletko,na Racia ste vyskočili a vy sama ste neuviedli,že to treba ísť do Komerčnej banky. Tak kde je chyba?

tabletka*
Ptal se na terminovane vklady rano, ja mu rano odpovedela na jeho konkretni dotaz, narozdil od ostatnich. A zejmena narozdil od vas. Tak mi dejte pokoj.

hodnocení

0x

To jsem zvědav, co udělají se mnou, páč já hned ráno, po napadení Ukrajiny, jsem převedl všechny peníze ze Sberbanky, druhý den šel zrušit účty, ale nezrušil, páč mám ustřihnutou občanku. Nač se ptám? Páč jsem zjistil, že jsem omylem převedl o 4860Kč více, nežli jsem tam měl.

Bude je po mne chtít komerčka?

racio

V saldu by jim to mělo vyběhnout jako pohledávka za vámi. Komerčku to nezajímá, ta se Sberbank nemá nic společného. Má jediný úkol, vyplatit náhrady z fondu pojištění vkladů. Až nabude právní moci odnětí bankovní licence, tak nastoupí "likvidátor" a ten zcela jistě bude tuto pohledávku po vás vymáhat. Divné je, že vás pustili do mínusu. Nebyl k účtu sjednán kontokorent?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]