Nejlevnější bude také nejmíň chutná. Pokud ji chcete darovat, uříznete si ostudu. Pokud ji sníte sám, bude to nedobrá škrobová hmota, která Vám bude sedat na jazyk.
Za mého mládí se dělaly tzv. "pochoutky". Velké, 100 g - byla sojová, arašídová, nugátová...Stála tehdy myslím 3 koruny. Jen nevím, který koumák dal tomu hnusu název pochoutka. Nechutnalo to vůbec.
Myslím, že i v současné době jsem zahlédla něco podobného. Je za to ale škoda peněz. Přilepšete si a kupte raději něco jedlého. Jaga.
nov
chocolatewrappers.info/... Mně tehdy chutnala arašídová, neměla jsem ráda hořkou čokoládu. Dnes už by mi nejela.
Samozřejmě tu kakaovou "hmotu" a druhou polovinu cukr dnes se už nejí hořké 80%+ čokolády nechutná to ostatním a hlavně to není průmyslová potravina uměle dochucena
max2
Z 85% cokolady delam zmrzlinu a nikdo si nestezuje. Jeste pridavam dobre kakao, rozehrat v mlece, pridat med, smetanu a jogurt. Vse promixovat a zmrazit.
Záleží, jestli hledáto konkrétní čokoládu nebo čokoládu obecně.
Občas se vyplatí koukat na čokolády, které prodávají pod svojí značkou velké řetězce. Často je tam dobrý poměr kvalita/cena (koukat na složení). Jinak hledat v akci.
V podstatě všechny odpovědi špatně. Tazatel se ptal na čokoládu, nikoli na náhražky. A vy mu skoro vynadáte, že levné náhražky jsou hnus atd... Místo abyste poradili levnou kvalitní čokoládu.
Nejlevnější čokoláda u nás neexistuje. Každý kdo má rozum a chce mít čoko kvalitní, musí si připlati a to ještě mít vychytané takové, ve kterých není palmový hnus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.