Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera byl u mě zjištěn covid - resp. mi ihned vyšly dva antigen. testy pozitivně (vím, že to automaticky neznamená, že mám covid, ale byl jsem minulý týden hodně mezi lidmi a navíc mi je dost zle - původně jsem šel k doktorce s nemocí. Tak tomu mám důvod dost věřit.)
Doktorka mi odebrala ještě krev a řekla, že týden mám být v izolaci a pak zavolat, jak se cítím apod. Každopádně mi nedala žádné potvzrení nebo tak. Které samozřejmě dost potřebuji, už jenom kvůli omluvení absence ve škole a nevím teď, jak to chodí.
Mělo by mi ještě někdy dnes nebo zítra dojít výsledek PCR testu? Ani hygiena mi nepsala, tak jsem z toho všeho strašně zmatený, že jak to takhle probíhá.
Děkuji za odpověď.
A byl jsi na PCR testu? Zmiňuješ jenom antigenní testy. Učitelce napiš, že jsi nemocný, pokud je ti míň než osmnáct, ať napíšou učitelce tvoji rodiče (na stránkách školy by měly být uvedené mailové kontakty na vyučující), omluvenku ti potom do žákovské/omluvného listu napíšou rodiče, pokud bude třeba potvrzení od doktorky, zavolej jí, že potřebuješ potvrzení a skoč si pro potvrzení k doktorce. Hlavně, ať ti je brzo dobře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.