Konzumace az 1,5 litru tvrdeho alkoholu za den ve 20ti letech u divky
Od:vodkaodpovědí:13změna:
Bohuzel jsem se setkal se skutecnosti u 20ti lete divky,ze je schopna narazove za cely den vypit 1,5 litru tvrdeho alkoholu,aniz by to na ni cizi lide poznali.Pije od 14 let,navozuje si tak jine pocity, se zvysujici se davkou. Neni to na ni zatim fyzicky patrne pri tom mladi. Tvrdi ze to ma pod kontrolou,ale to vsichni alkoholici tvrdi. Co s ni? Izolovat a kontrolovat stale? Na leceni nepujde.
Utíkej! Utíkej hodně rychle a hodně daleko! Závislost je veliký problém a snad se ani nedá vyléčit. Nikdy nespi s nikým, kdo má větší problémy než ty.
doplněno 09.03.22 09:52:
Závislému nikdy nevěř! To je moje zkušenost. Co já všechno vyslechla, když se manželství rozpadalo, to si vůbec nedovedete představit. A to bylo v době, kdy se myslelo, že za to někdo nebo něco může. Že je dobře, když má ten "chudák" podporu.Reči, řeči, řeči, chápavé přikyvování, sypaní tuny popela na hlavu, předsevzetí. Nejen sliby, ale opravdu předsevzetí. A o to bylo horší a bolestivější, když se to stalo znovu a znovu a znovu. Je to jako vir v počítači. Neodinstaluješ, nehodíš do koše. Odněkud vyleze a dělá paseku nejen ve tvém srdci a životě, ale všude tam, kde jsou lidé, kteří ho mají rádi a kteří uvěřili. UTÍKEJ!
vodka
Tak divka je submisivni a chce dobrovolne met nad sebou kontrolu muze obecne,ne jen pro alkoholove excesy.
Co sní? Na léčení nechce hm Taky sme v mladí pili a ne malo ale todle je vic jak dost to nemúže dlouho vydržet a brzo z ní bude troska Bylo by dobrý pokud ti na ní zaleží se snažit aby to pití omezila nebo stim uplně sekla Skuste na ni zatlačit přez rodiče kamarady snažte se aby neměla dúvod pít A rada nakonec nesnaž se ani omylem s někým takovim zkoušet společný život či nedej bože mit děti ! Měl bys doma peklo
Ďáble, vůbec nemusí být nějaký oficiální důvod k napití. Tomu člověku je v určitém stavu dobře, mozek se cítí skvěle. Ať je to alkohol, drogy, hry, moc, jídlo. Kdyby tomu tak nebylo, nebyla by většina rozvodů, týraných žen, opuštěných dětí, záchytek, psychiatrických léčeben, pschologů a psychiatrů. A těch slz a bolavých srdcí! Alkoholik je někdo jiný, než někdo, kdo tohle nemá v mozku zakódované.
vodka
Ona k tomu ma zrejme geneticke predispozice,matka alkoholicka,kterou kvuli tomu nesnasi,otec kdysi fetak,co dceru mlatil jak zito a zmizel v detstvi nadobro.Takze holka sice nenavidi matku ze je alkoholicka,ale ze sama chladta nechce moc slyset, zvlaste srovnani s matkou,to pak rekne ze si to tzv. hodi,kdyz ji to budu pripominat a srovnavat.
Psychické poruchy jsou dědičné, proto se také zvířata s tzv. špatnym charakterem nepouštějí do chovu. Agresivní nebo příliš ustrašená, zkrátka s psychikou v pytli, protože to přenášejí na své potomky. Nejinak je tomu i u lidí, sám vidíte, že z dvou feťáků vyrostl zase jen feťák. Znám to i ze svého okolí. Matka blázen co nikdy pořádně nepracovala a utápí se v nějakých panických atakách, dcera s depresemi co pořádně nepracuje a už byla i v léčebně. Neplýtvejte svojí energií a životem na tenhle nepovedený kus. Zcela jistě lze najít na tomto světě normální dívku, která má hlavu v pořádku.
nick7566
Přes rodiče bych nešel vsadím se že to okoukala od nich a potom deprese a vše okolo tak našla útěk v alkoholu kdo ví kdy přijdou i tvrdší drogy ale je to zajímavé protože nejlepší je když rodiče řeknou že za nic nemůžou ale VŽDY je to jejich výchovou a zde se ukazuje že jsou potřeba TVRDÉ tělesné tresty a ukázat jí kdo je doma chlap a pán domu
A proč ti o ni jde? Jsi její otec, přítel... Bohužel pomoct je možné jen někomu, kdo pomoct chce. Možná by mohlo pomoct poslat ji na vyšetření jater a když jí doktor řekne, že při tomto stylu života to má tak na deset let, tak se třeba nad sebou zamyslí a na to léčení půjde.
Nikoho s BDSM neznám. Ale v tom smyslu by třeba šlo ji seznámit s tím, že její tělo je pro Vás důležité a proto se Vám o něj bude hezky starat. A poslechnout prostě musí. Jinak ji nepřijmete do skupinky dvou. Že to je Vaše základní podmínka, protože nic nesmí překročit hranici k úplné sebelikvidaci, zvlášť u tohohle životního stylu. Právě tady je dodržení jasných hranic důležité, řekla bych. Alespoň tak to chápu já. Aby pak jednou někomu nevysvětlila něco ve smyslu: "Vždyť já chlastám právě proto, že mě bije, koukej ta modřina tady, chci na to zapomenout."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.