Nejste přihlášen/a.
Zdravím , moje žena ve středních letech nechápu její chování .
Doma to je samá bolest vaječníků , zad , žaludku v tváři má výraz téměř jako boxér po ko , ale když je v práci a pracuje kousek od domova takže chodí domů na oběd a občas příjde domů i během pracovní doby páč pracuje v terénu tak žádné zdravotní komplikace nemá a v tváři úsměv . Zatím jsem s mojí paní o tomhle nemluvil co za tím je?
Také je možné, že se žena v práci přetvařuje a přemáhá, aby nedělala dojem nemocného člověka, aby proto třeba nepřišla o práci. A nebo doma své bolístky zveličuje a potřebuje od vás, abyste ji litoval, pomáhal jí a měl o ni starost. Těžko to můžeme posoudit, když ji neznáme a nežijeme s vámi.
Někde asi musí ventilovat své trápení, a doma je doma, tam už se po čase nemusí hlídat a přemáhat. I to děcko se chodí vyplakat domů, kde mu to kolínko někdo pofouká. Třeba i ta Vaše chce pofoukat. Buďte k ní milej, něco jí chybí..
A nebo třeba ztratila zájem o sex, třeba fakt pro zdravotní problémy a tímto naznačuje, abyste nenaléhal. Chce to dát řeč. V pohodě, bez výčitek a osočování. Jen počítejte, že všechno nejde racionálně vysvětlit.
Já třeba na neschopence jsem byla jen když bylo opravdu nejhůř, když jsem třeba nemohla ani vstát z postele pro bolest nebo horečku. Lékaři jsem vždycky říkala, že v práci nikoho nezajímá, jak mi je, doma že bych byla opravdu nemocná. Kolikrát se na rehabilitacích, na neurologii divili, že nejsem doma . Raději, pokud to šlo, jsem chodila do práce. Třeba to má vaše manželka taky tak. To máte jako herci, jak říkají, přijdou na jeviště a jsou " zdraví", nemocní jsou až po představení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.