Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdomovec, ztráta občanky

Od: kvido odpovědí: 2 změna:

Lidi zlatý. To, že bezdomovec nemá OP a ukradli mu všechny dokledy je stálá odpověď těchto lidí v nouzi. Někteří blafuji a nechce se jim nic vyřizovat. Jsou však tací, kteří by skutečně chtěli začít spořádaný život. Kdo nemá OP, ani rodný lis, musí kontaktovat svůj městský úřad, kde se narodil! Tam mu vydají duplikát občanského průkazu.

Takže, pošlete svá data na konkrétní Městský úřad či Magistrat konkretního města. Zrovna jednomu bezdomovci tato data posílám elektronicky na úřad pomocí Datové schránky se zaručeným podpisem. Kdo tohle nemáte, pošlete to doporučeným dopisem, ať žádost samozřejmě vlastnoručeně podepíše!

Hodně štěstí!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Po mě nikdy bezdomáč občanku vyřizovat nechtěl. Vždy jen peníze na čučo. Jinak příští rok budu potřebovat řidičák. Dejte mi kontakt, vyřídíte ho za mne, nerad chodím po úřadech.

Nejsou takoví všichni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]