Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dotaz pro zkušenější , dne 1.7. bylo podán návrh do zápisu KN jelikož jsme prodali pozemky. Dne 2.7. bylo řízení zaplombováno, Na netu je to nyní již v převodu. Každým dnem by tam měl být uveden nový vlastník ale ted k problému. Dnes tam skočilo pouze k omezení - nařízení exekuce. Nicméně nevim koho, jsme 3 sourozenci a 2 nabyvatelé pozemků. Moje by to být rozhodně nemělo. Jak se bude postupovat dál, neb řízení bylo zaplombováno 2.7. a exekuce skočila teprv dnes. Nějak z toho nejsem moudrý, děkuji
Podle mne jste to stihli prodat včas. Když bylo řízení zaplombováno, není možné s majetkem nakládat jinak, než byla podána změna.
Je to jenom můj názor - 100% jistá si nejsem
Díky tak nějak jsem si to myslel , on tam ani není to číslo Z při změně právního vztahu, jen změna V tedy vlastnictví, a řízení je zaplombováno, nemělo by s tím tedy jít dělat už nic Jen mě zajímá co to je, všude jinde když to projíždím tak u exekuce je změna Z-číslo/rok a po rozkliknutí exekutor a povinný, u nás asi nejde dělat nic proto tam nic není
a zas se nedozvim co to je
Pozor na to komu jste to prodali. Zjistí-li exekutor, že je to někdo z rodiny, může podat k soudu námitku proti prodeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.