Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naplánovat v tuto chvíli zahraniční dovolenou

Od: i23* odpovědí: 1 změna:

Dnes se musíme rozhodnout, zda pojedeme na dovolenou autobusem v rámci EU - Francie. Termín vychází na přelom června a července. A já opravdu nevím - soukromou dovolenou teď rozhodně neplánujeme, když nikdo neví, jak se celá situace v Evropě vyvine. U firemní je bohužel "uzávěrka" už dnes. A mně se nechce odmítnou dovolenou, která je částečně hrazená a kretá se zdá vypadat celkem dobře. Ale na druhou stranu jsem v těchto věcech dost opatrná a asi nikdo nedokáže říct, co se bude a nebude dít - a v tuto chvíli plánovat dovolenou mi rozumné nepřijde.

Jak byste se rozhodli vy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Co bude v červnu, asi nikdo netipne. Já bych věřila, že organizované turisty pustí. Jedná se vlastně o přejezd přes Německo. Předpokládá se, že z UK příjde ještě několik milionů uprchlíků a Německo se vůči nim zablokuje. Ale ve Francii se Ukrajinou moc nezabývají, ani se tam nijak nestávkuje, a turismus tam nejspíš pojede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]