Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda když mě zastaví policie a dá mi pokutu za telefonování a nezastavenou stopku jestli to bude v trestním rejstříku a pokud ano do jaké doby se mi to tam ukáže? Dá se nahlédnout do rejstříku přes internet? Předem díky za odpovědi.
"Pokuta za telefonování ani nezastavení na stopce" - ani za jiné přestupky, v rejstříku trestů nejsou...
Trestní rejstřík eviduje osoby, které byly pravomocně odsouzeny v trestním řízení, ne všechny přestupce... Do RT se přes net nahlédnout nedá, ale výpis ti udělají třeba na CzechPointu.
ještě bych se chtěla zeptat, přítel neměl pás a stejně to měl ve výpisu. Zapisuje se to teď nějak jinak? Bylo to před 3 roky...
Zapisuje se to stejně, jak už bylo psáno zapisují se jen trestné činy. Takže pokud měl přítel nějaký zápis, tak to nebylo za pásy ale za něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.