Nejste přihlášen/a.
Mám všechny venku, ale musel jsem k tomu zubařku dokopat. Trvalo to rok , kdy jsem měl skoro pořád bolesti, takže jsem neustále zubařku sekyroval a tlačil na ni. Tak konečně rentgen a pak termín na zubní chirurgii. Špatně vyrostlá osmička, ale zubařka byla tupá kráva a vše sváděla na čištění zubů.
Za mě ven. Vůbec mi ty mrchy nechybí
Nepamatuji si, že by mne to nějak významně bolelo, když se mi klubaly osmičky. Ale snaše je museli odstranit na dentální chirurgii v celkové narkoze a s krátkým pobytem v nemocnici. Prostě se jí osmičky do čelistí nevešly. Zkus s tím zajít do nějaké krajské nemocnice, aby to posoudili. .Staršímu bych doporučila hlídat si srdíčko, se kterým jsou horní osmičky ve vzdáleném spojení. A v blízkém vztahu jsou s vedlejšími nosními dutinami. Tam O.K.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.