Nejste přihlášen/a.
ano - já měl hovor od FR - zablokoval jsem, manželka z DE - netuším proč a co chtějí... ale zvonilo to dlouho - nebylo prozvoněno kvůli zpětnému volání
např. +33 602 342 704
Já jsem cca před 6 měsíci zavolal na inzerát na CZ číslo na štěně a vzali to Ukrajinci, že mi ho dovezou z Ukrajiny. Od té doby mám denně několik telefonátů z předčíslí 441 (Anglie) a 442 (California). Když jsem to omylem vzal, na konci byli zase asi Ukrajinci a i mě oslovovali Tomas. Zjevmě se moje číslo dostalo na seznam nějakých opruzníků.
Bohužel mi v mobilu Xiaomi 4A nefunguje blokování celé předvolby, přestože mám zadané. Postupně je hážu do blokovaných, ale volají z dalších a dalších čísel.
Volali mi 1.3. po 13 hod z Německa a jelikož tam máme vážně nemocného příbuzného, myslela jsem, že volá jeho sestřenice a chce mě informovat, tak jsem to zvedla a hned to spadlo, ale zpět jsem nevolala. Za 2 hod volali z Francie, to jsem už nezvedla, ale hovor nešel odmítnout, jen přijmout nebo kliknout na ikonku - zavolat později, tak jsem to nechala vyzvánět až do konce. No, dost mě to vyděsilo, nevím, co to mělo znamenat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.