Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volají vám dnes Němci a Francouzi?

Od: 49 odpovědí: 13 změna:
Připadá mi že se zbláznili, dnes už po třetí mě volalo cizí číslo, známýmu taky, jeho rodině taky na druhej mobil taky. Prý se nemá volat zpět. Ale přijde mi zajímavý že zrovna dnes na mobily který jsou blízko sebe, dva jsou v jednom tarifu a volají mezi sebou.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ano - já měl hovor od FR - zablokoval jsem, manželka z DE - netuším proč a co chtějí... ale zvonilo to dlouho - nebylo prozvoněno kvůli zpětnému volání

např. +33 602 342 704

hodnocení

1x

Já jsem cca před 6 měsíci zavolal na inzerát na CZ číslo na štěně a vzali to Ukrajinci, že mi ho dovezou z Ukrajiny. Od té doby mám denně několik telefonátů z předčíslí 441 (Anglie) a 442 (California). Když jsem to omylem vzal, na konci byli zase asi Ukrajinci a i mě oslovovali Tomas. Zjevmě se moje číslo dostalo na seznam nějakých opruzníků.

Bohužel mi v mobilu Xiaomi 4A nefunguje blokování celé předvolby, přestože mám zadané. Postupně je hážu do blokovaných, ale volají z dalších a dalších čísel.

hodnocení

1x

Nezavolaj a nezavolaj.:(

liduli
hodnocení

1x

Volali mi 1.3. po 13 hod z Německa a jelikož tam máme vážně nemocného příbuzného, myslela jsem, že volá jeho sestřenice a chce mě informovat, tak jsem to zvedla a hned to spadlo, ale zpět jsem nevolala. Za 2 hod volali z Francie, to jsem už nezvedla, ale hovor nešel odmítnout, jen přijmout nebo kliknout na ikonku - zavolat později, tak jsem to nechala vyzvánět až do konce. No, dost mě to vyděsilo, nevím, co to mělo znamenat.

hodnocení

0x
Mně nikdo nevolal :(

hodnocení

0x

Máme v baráku 6 mobilů a ani jeden nic takového neprovádí *smich*

drzy
hodnocení

0x

jj, nějaké dlouhé číslo s nečeskou předponou mi volalo, dal jsem ho blokovat tak nevím, jestli to neskouselo dál. Jsem rád, že to není osobní.

hodnocení

0x

Ne... ale minulou neděli někdo ze Srí Lanky. Jestli to byl Němec nebo Francouz nevím... já mu to nezvedl... *smich*

hodnocení

0x

Ne ještě mi nevolali,ale stále mi, tedy minimálně 1x týdně mi po e-mailu někdo nabízí 1 500 000 us.dolarů nebo pak ještě tutéž sumu, ale v euro !

hodnocení

0x

Taky ne a né si pokecat francouzsky*nevi*

karel556*
hodnocení

0x
Nevolali mi dnes ani včera, ani mým známým ne, asi jim jsme ukradení *smich*

Když ani včera, ani dnes, tak zavolají zítra.:-D

hodnocení

0x

Jo, ráno v 7 54. + 33602331113

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]