Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruská televize online

Od: strq07 odpovědí: 11 změna:

Dá se někde sledovat ruská televize online?

Chtěl bych se podívat na nějaký ruský zpravodajský server, co přesně jim tam vysílají.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

2x

Je to samá propaganda, ostatně jako u nás. Optimálně použít nějakou VPN, například zdarma je Psiphon jak pro win tak Android. A v ní si navolit server někde daleko od Evropy, třeba v Indii, kde to neblokují.

Naštěstí u nás je používání VPN povoleno.

Psiphon má výhodu, že jeho vývoj podporoval evropský parlament a americká vláda, takže jste i vy částečně přispěl ke svobodě slova:

en.wikipedia.org/...

liska5
hodnocení

2x

Chlapi od nás mi říkali, že se nějak dostali na Ruskou televizi 1 a že zírali. Nic o válce. Jen stručné konstatování, že stabilizují situaci na Ukrajině, občas o proběhlých jednáních, kde je UK označována za agresora a Rusko že situaci uklidňuje..Z těch lží, že jim bylo špatně. A jinak tam běží kabarety, veselé filmy a pořady pro kutily. Běžný člověk v Rusku tomu, co vidíme a slyšíme my, nevěří. Kdo zachytil pravdu, tak z Ruska zdrhá, kdo se ozval, byl lapen a sedí ve vězení. A mnoho z nic se bojí jen vyslovit, že o té válce na UK něco ví.. Určitě 70% obyvatel Ruska věří Putinovi. To číslo bude časem klesat. Prozřou, ale až bude UK zcela zdemolovaná. A mnozí z nich stejně řeknou, že to bylo dobře, že si to zpupná UK zasloužila, a budou oslavovat své padlé, jako hrdiny. Nikoho nenapadne, že ti mladí ruští vojáci byli zneužiti.

Vzpomeňme na srpen 1968. V celém Rusku se odvážilo na protest veřejně vystoupit na Rudém náměstí jen 7 lidí. A jak s nimi zatočili! Až po letech vylezli z vězení. Ostatní se báli, ale většinou taky nic nevěděli. Občas provádím ruské hosty. Ti mladí nechápou, proč je někdo u nás nemusí, když nám v srpnu 68 tolik pomohli.. Neví o tehdejší srpnové invazi jejich vojsk na naše území, ani od rodičů ani z učebnic... Tak se taky dělá historie.

tabletka*

Copak v Rusku, ale taková česká Kateřina Konečná, dcera kovaných funkcionářů, nyní sama to samé...když poprvé kandidovala, ještě nebyla v KSČM, tak líčila, jaké to bylo v 68 doopravdy (podle rodičů)- jak nás přijela "spřátelená vojska" zachránit před pohrobky nacistů a kontrarevolucí. A ta zářící očka si pamatuji dodnes.

liska5

Jéžiš, tak tu nemusím! Něco tak naivního... a tak vysoko!

@liska @tabletka to jste řekly moc hezky a moc slušně. Já když jsem ji před těmi lety viděla, s jakou dychtivostí se drala do strany, dělalo se mi nanic. Od té doby ji po koutku sleduju. Nepochopila NIC. A podle výrazu v jejích očích už nikdy nic nepochopí.

joudic*
na pani je vidno, ze toho moc jentak nepochopi
Ruská televize online

hodnocení

1x
Appka Первый v mobilu mi nějak "záhadně" nejde. Нтв (taková obdoba řekněme tv nova) funguje zatím bez problémů v mobilu i chytré tv. V podstatě běží ve zprávách jen propaganda, semtam pár nic neříkajících záběrů ze separatistických republik na které pochopitelně útočí teroristé z ukrajiny, úspěchy při speciální operaci. Záběry z bojů jsem prakticky neviděl, vždy jen třeba kolona vojenských aut na silnici. Ale ty zprávy z výše uvedených důvodů téměř nesleduju, jsou to jen zcela vymyšlené pohádky pro místní zmasírované publikum. Zajímají mne jen abych tak řekl běžné "civilní" pořady - zábava, dokumenty apod. Zkuste ale pohledat na youtube, tam běžel live stream НТВ, Россия 24 i některé další, něco bylo i na google play jako appky.

hodnocení

1x

Ruské televizní kanály jsou na našem území už několik dní zablokované.

guma
hodnocení

0x

Ruská televize jste VY!

bbc
hodnocení

0x

expres.cz/...

Malá ukázka, za všechno zlé co se Rusku děje může západ, i za doping té krasobruslařky - tomu nevěří vůbec proč mají věřit nějaké švédské dopingové agentuře že, hustý je že je to jen z před pár týdnů a už se tam bavili o útoku na Ukrajinu, ale tím to nekončí, když už to Rusku přinese potíže tak se má rovnou zaútočit na pobaltí (prý 3 v 1), Polsko, východní Evropu, Rumunsko že mají hned z moře...Ukrajinu klidně srovnat se zemí (ve Lvově že poroste jen tráva). Co jsem četl nějaké ruské zprávy ted tak v tom jedou dál až na malé vlaštovky, ale ted toho zas dost povypínali. Dokonce i na britském BBC dělali pár rozhovorů s Rusama a šílený je že je to v podstatě to samé - starší paní očividně vzdělaná prostě věří jejich vedení že by jim určitě nelhali, normální 30tník tam mluví o západu s despektem že prý si říkáme "civilizovaní"atd

joudic*
i proto je dobre ze sankce dopadaji drtive na vsechny a jeste par tydnu a oddeli se zrno od plev, no a nebo narostou petiklasy na petiplevach, tak uvidime, co z toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]