Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi jsem udělala v práci velký průser. Nastoupila jsem na pozici uklízečka ve školní družině, všechno bylo prvních cca 14 dní fajn, zaučovala mě paní v důchodu, která odcházela. Den před tím, než odešla mi řekla, že si můžu uklidit v "kumbále"., že tam chodila jen ona. No tak jsme uklidila, koše vysypala, sáček z vysavače v dobré víře vyhodila, do odpadkoveho pytle co byl v kumbale, a doplnila zbytek pytle na odpatky...a vyhodila s cistym svědomim do popelnice.Vcera ráno, to popeláři odvezli . Dnes mi přišla sms od učitelky, že se hledá černý igelitový pytel z kumbálu, ve kterém byly nějaké prý staropotřebné věci či co,nepoužívané hračky atd. že se stratil. Co mám Teď dělat?
Já slepě paní věřila...Nemůžu snad říc, že jsem to já vyhodila ne?
Zdravím. Určitě to říct musíte. Řekněte, že jste byla poslaná ...že si můžu uklidit v "kumbále"., že tam chodila jen ona... takže jste asi ten hledaný pytel vyhodila. Oni si to pak už nějak vyřeší. Pokud to neřeknete, tak stejně podezření padne na vás, protože jste tam nová a ještě nevíte co a jak. Ale od té chvíle už vám nebude nikdo věřit. Než získat pověst prolhané a nepoctivé, je lepší si nechat 1x vynadat. Neudělal jste to přeci ve zlém úmyslu. Ida
Taky bych se přiznala s tím, že bych řekla, že paní co mne zaučovala mi řekla, že mám tyto věci uklidit.
Přiznala bych se s tím, že jsem měla uklidit kumbál a odstranit, co tam nepatří. Jste tam nová, nevíte tedy, co bude ještě potřeba a co už ne. Budete mít klidné svědomí. A v černém pytli v kumbálu určitě nebyly nějak cenné věci, ty by si vychovatelky jistě lépe uskladnily, než do kumbálu, kam chodí jen uklízečka.
Příště si dejte pozor, nevyhazujte neobvyklé věci, pokud na nějaké narazíte, hned do popelnice, ale zeptejte se nejprve vychovatelek, zda to můžete udělat. Jste tam pár dní, nemůžete za to. Měla Vás bývalá paní uklízečka upozornit, že ČERNÝ PYTEL NEVYHAZOVAT! Jaga.
Nikdy jsem se nesetkala s přídavným jménem STAROPOTŘEBNÉ. Co jste tím myslela?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.