Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná antikoncepce, po které se nepřibírá

Od: janourecek* odpovědí: 6 změna:

Existuje antikoncepce po které se nepřibírá? jak vybrat vhodnou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketa115*
hodnocení

0x

Nehormonální antikoncepce. Jak vybrat vhodnou nehormonální antikoncepci vám nejlépe poradí gynekolog dle vašeho zdravotního stavu.

m
hodnocení

0x

Já sice s přibíráním nemám problém, ale beru Loette, která má velmi nízkou dávku hormonů a také léčí akné. Stojí sice 700,-, ale na čtvrt roku žádná hrůza :)

people*
hodnocení

0x

Pharmatex (gel,globule) - nehormonální antikoncepce, spolehlivost se udává zhruba podobná jako u kondomů, mě osobně vyhovuje. ;)

m

Fuj, tak to teda mně ani náhodou :) 1x vyzkoušena mast-příprava a aplikace totální kazišuk..přestali jsme mít chuť oba a navíc nás to oba pálilo. A také mi vadí, že se dost dlohou dobu nesmí mýt mýdlem. No ale každému vyhovuje něco jiného :)

turkovaj
hodnocení

0x

To asi záleží člověk od člověka, ale spíš se nebude přibírat po nízkohormonální, já neměla žádnou změnu po Yasminelle, ale ta je poněkud dražší.

lucielucie82*
hodnocení

0x

Zkus HARMONETTE, já ho užívám už 8 let a je to v pohodě, cena asi 450 kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]