Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct rodičům že chci jet za holkou...?

Od: 39 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, je mi15. už je to déle co jsem potkal jednu holku do které jsem se zamiloval, problém je že je z Prahy a to není nejblíže, poprvé jsem jí viděl někdy minulý rok v září, v listopadu a teď byla taková dlouhá odmlka, jelikož jsem měl dost problémů a nezvládal jsem to, chci se s ní zase sejít - ona souhlasila. Akorát to potřebuji nějak šikovně sdělit rodičům, minule jsem se vypařil, vždycky to nakonec dopadlo ale doma to pak nebylo nejlepší, chci zkusit být upřímný, ale vůbec nevím kde začít a určitě jim nehodlám říkat že je z Prahy , jelikož to by automaticky značilo neůspěch pro mě. Nejvíce má strach máma, což i dost chápu, jízdenku a tak si klidně zaplatím sám, ale fakt nevím kde začít.. díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Já, jako mamka, bych si klidně ráda udělala výlet do Prahy. Tebe bych nechala na nějakém strategickém bodě, kde byste se pak opět sešli. Nádraží. Mamka by měla vědět, že tam máš kamarádku odněkud, třeba z tábora, že si spolu občas napíšete a že jste se dohodli, že si dáte sraz na pokec. I té holce bych to řekla. Jestli je normální, tak pochopí, že mamka si oběhá obchody a vy se projdete a případně sednete někam do cukrárny.

V době mobilové to snad jde. Ať si mamka zvyká, že už nejsi malej a budeš mít kolem sebe kamarádky..

zor
hodnocení

1x
Co k tomu říci. Nesmíš se divit, že rodiče mají takovou reakci a strach o tebe. Je ti jen 15. Jako rodič se jednou také tak zachovás. Jediné jim říci pravdu kam jdeš a odkud ona je. Protože kdyby se ti něco stalo, nebudou vědět kde jsi. Když se minule ale zlobili, tak to bude asi tezke.

hodnocení

0x
Tak nejde o jízdenku. Máma nejspíš nechce mít vnouče od patnáctiletého syna.Neděláme si iluze, že bys měl v tvém věku nějaké zodpovědné chování v oblasti bezpečného sexu...
39
hodnocení

tak jakože, řekl bych že zrovna v téhle fázi je to vyloučený, můj věk úplně neznamená že to mnou natolik cloumá, zrovna já mám tohle fakt dost jinak...

hodnocení

0x

Být tvojí mamkou tak jedu s tebou. Ne že bych stála celou dobu za tebou, někde bych se na chvíli podívala, ale ta rodičovská zodpovědnost tady musí být. Dnes je divná doba, že bych opravdu moc váhala ti dát svolení. Nemyslím, že bys byl nezodpovědný, že bys něco vyváděl, ale nikdy nevíš. To by možná bylo možné, ale je potřeba, aby nebyla moc velká zima a nesměl bys rodiče zklamat, jak jsi už udělal.

jmm
hodnocení

tohle mě taky napadlo, teď spíše přemýšlím jak jim to vše předložit...

Říct, jak to opravdu je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]