Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volá se doktorce?

Od: nikc® odpovědí: 11 změna:
Když mám příznaky částečně jako při Covidu, mám zavolat doktorce nebo tam zajít, aby mě prohlédla? Sestra tam nezvedá ale telefon. Akorát na email jde napsat. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nikam nechoďte, volejte. Moje sestry mi většinou vezmou telefon na pětadvacátý pokus, ale já nedám pokoj, dokud to nezvednou.

hodnocení

3x

zavoláte - vystaví vám žádanku na PCR (na který můžete jít sám jednou měsíčně zdarma), do zjištění výsledku budete v samoizolaci. Je to tak jenom poslední dva roky.

hodnocení

Covida mít na 99 % nebudu. Vím, z čeho to mám. Včera jsem nastydla venku. Byla u nás v práci nahlášena bomba, proto jsme museli jít všichni ven. Tak z toho čekání venku to mám.
tabletka*

V tom případě proč tak nutně potřebujete doktora? Vezměte si Coldrex nebo něco podobného, zůstaňte jeden den v posteli a je to. Není třeba z každého nastuzení dělat drama.

hodnocení

3x

Vždycky píšu mail a funguje to. Sice doktorka vyřizuje maily až po ordinaci, ale s tím už počítám. A když mi něco je (není to třeba tak, že potřebuju jenom léky), tak reaguje opravdu rychle. Stalo se mi, že psala okamžitě i o víkendu (s tím jsem fakt nepočítala).

Když mě potřebuje vyšetřit (naposledy jsem potřebovala atb a ty i takto nenapíše), tak odepíše nebo i zavolá, kdy mám přijít.

hodnocení

Tak to máte zlatou doktorku. Takovou já nemám.

Vím. Mohu srovnávat - lékař, kterého jsem měla desítky let předtím, byl z opačného konce.

hodnocení

2x

Čerstvá zkušenost - minulý víkend mě bolelo v krku, udělal jsem si antigen - pozitivní. V pondělí ráno jsem volal doktorovi, vzala to sestra, poslala mě na PCR. Druhý den přišly výsledky - negativ. Tak jsem volal sestře, jak to teda řešit - povídala, že jelikož jsem 3x očkovaný, tak se to na mě asi nechytá. Takže jsem byl týden doma s doslova rýmičkou *smich* V pátek jsem zase zavolal, povídala mi, že jestli je mi fajn, můžu do práce - tak zase makám.

Skoro jsem si říkal, jestli to vůbec byl Covid, ale potvrdili mi to i z hygieny, kde mě vytrasovali - chytil jsem to od zákazníka z Moravy, on má všechny zaměstnance s výjimkou jednoho v izolaci, jednoho prý v nemocnici.

hodnocení

Mě bolí také v krku a mám rýmu. Jedna kolegyně u nás nedoléčená přišla s tím v pondělí do práce. Tak možná i od ní jsem to chytla, ale je vedle v kanceláři. K nám nosí občas nějaké věci.
hodnocení

U nás sestra nezvedá telefon.

krtek6
hodnocení

2x

sestra nezvedá telefon, protože nemá na starost jen tebe...tohle je prostě otázka nervů...tak jak ona musí vydržet nedočkavý pacienty tak ty musíš být trpělivý... ono obecně slovo PACIENT vychází ze slova "trpělivost"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]