Nejste přihlášen/a.
Nikam nechoďte, volejte. Moje sestry mi většinou vezmou telefon na pětadvacátý pokus, ale já nedám pokoj, dokud to nezvednou.
zavoláte - vystaví vám žádanku na PCR (na který můžete jít sám jednou měsíčně zdarma), do zjištění výsledku budete v samoizolaci. Je to tak jenom poslední dva roky.
Vždycky píšu mail a funguje to. Sice doktorka vyřizuje maily až po ordinaci, ale s tím už počítám. A když mi něco je (není to třeba tak, že potřebuju jenom léky), tak reaguje opravdu rychle. Stalo se mi, že psala okamžitě i o víkendu (s tím jsem fakt nepočítala).
Když mě potřebuje vyšetřit (naposledy jsem potřebovala atb a ty i takto nenapíše), tak odepíše nebo i zavolá, kdy mám přijít.
Čerstvá zkušenost - minulý víkend mě bolelo v krku, udělal jsem si antigen - pozitivní. V pondělí ráno jsem volal doktorovi, vzala to sestra, poslala mě na PCR. Druhý den přišly výsledky - negativ. Tak jsem volal sestře, jak to teda řešit - povídala, že jelikož jsem 3x očkovaný, tak se to na mě asi nechytá. Takže jsem byl týden doma s doslova rýmičkou V pátek jsem zase zavolal, povídala mi, že jestli je mi fajn, můžu do práce - tak zase makám.
Skoro jsem si říkal, jestli to vůbec byl Covid, ale potvrdili mi to i z hygieny, kde mě vytrasovali - chytil jsem to od zákazníka z Moravy, on má všechny zaměstnance s výjimkou jednoho v izolaci, jednoho prý v nemocnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.