Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší kontryhel nebo Gynex?

Od: bylinkarka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s čím máte lepší zkušenosti co se týče srovnání cyklu? Gynex je hodně doporučovaný, ale moc se mi do něho nechce, protože obsahuje, na můj vkus, až moc velké množství bylin. A taky nevím jaké jsou tam kontraindikace.
Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gao
hodnocení

0x

Zdravím, na ty kontraindikace se můžete zeptat v lékárně... Zkušenosti nemám ani s jedním, ale za sebe bych prubla ten kontryhel - ten si koneckonců můžete v době květu natrhat i sama, gynex si nikde neutrhnete :) Zkuste doraz namířit na svého doktora, lékárníka, nebo před odbornou poradou zamiřte na nějaký maminkovský web. Ale každé tělo je jiné, nikde není psané, že když vám dvacet žen něco vychválí, že i vám to sedne.

hodnocení

0x

Spravne je navstvit gynekologa a nechat sa komplexne vysetrit, nie ordinovat si kde-co vratane sarlatanskych kvapiek, ktore nie su liek, podla rad od laikov na internete.

Jedna chce cisto bylinne "prirodne" preparaty, pre dalsiu je tam vela bylin ...

liska5
hodnocení

0x

Srovnáváte nesrovnatelné. Co je lepší: volant nebo auto?

S Gynexem pracuje nebo pracoval gynekolog MUDr Bohdan Haltmar, asi už bude taky dávno na důchodě. Míval poradnu na internetu.

kj
hodnocení

0x
Mně pomohl kontryhel... Každý den jsem pila odvar 0.5 l kontryhelu... Ale je to dosti individuální, zkuste a uvidíte.

hodnocení

0x
Dobrý večer. Jestli to máte opravdu jen kvůli srovnání cyklu a nejsou žádné jiné problémy,pak zvolte kontryhel. Pokud trpíte i na různé jiné obtíže,pak Gynex- funguje opravdu peckově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]