Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se mi ozvou z práce?

Od: zazu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

odpověděla jsem na inzerát na půl úvazek - životopis jsem poslala přes stránky, na kterých jsem nabídku práce našla, nekontaktovala jsem tu firmu napřímo mailem nebo tak. Za jak dlouho mám asi čekat odpověď, jestli mě zvou na pohovor? Přišel mi jenom automatický e-mail, že děkují za zájem a že mě zařazují do příjímacího řízení, takže jistotu, že jim životopis došel, mám. Nikdy předtím jsem nepracovala, tohle bych měla ráda jako přivýdelek ke studiu, proto se ptám takhle hloupě :) Děkuju za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gjhgf
hodnocení

4x
Nemusí se ozvat nikdy. Z většiny odpovědí na inzeráty nedostanete žádnou reakci. Občas někdo pozve na pohovor, to bývá většinou brzo - tak týden až 14 dní, protože pokud se jevite perspektivní, chtějí vás na pohovoru dřív než si najdete něco jiného. No a občas napíšou zdvorilostni email, že jste nebyla vybraná (většinou tak po měsíci).

guma
hodnocení

1x

Nemusí vůbec odpovídat a čekat můžete i roky.

hodnocení

1x

Pokud mají zájem a nemají, vím já, celozávodní dovolenou, nebo jim nevyhořely kanceláře, ozvali by se se hned, nejvýš tak do tří dnů. Pokud se neozvou, nemají zájem, nebo jsou nejspíš nesolidní.

Ono je stejně nejlepší se jít "vnutit" osobně. Jak se říká, líná huba, holý neštěstí a nesedej panenko v koutě, nenejdou tě. ;)

zazu
hodnocení

guma, gjhgf - v automatické odpovědi psali, že se mi odepíšou, jestli se na pozici hodím, takže doufám, že mi aspoň dají vědět, i kdyby mě nevybrali.

@tomkk - na tu nabídku jsem reagovala včera dopoledne, takže tomu určitě několik dnů dám, přece jenom nečekám odpověď za hodinu :) Mám tedy několik dní počkat a pak se případně ozvat sama?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]