Ahoj, krásný večer, přijde vám ok použit hračku která už byla v jedné ženě a použit ji pro vyřazení druhé ženě? Je očištěna ale osobně mi to nepřijde ok.. jen to stalo dost peněz takže vyhodit? Díky za názory. doplněno 01.03.22 01:51: Nemá tam byt vyřazeni ale povyražení / potěšeni Byla použita jednou a krátce ale není to už nové…
A jakou odpověď by si měl tazatel připravit na otázku, proč to vlastně doma má? Kdyby tvrdil, že to pořídil právě pro tu novou přítelkyni, tak by to muselo být dokonale zabalené v původním obalu. Protože rozbalování a zkoušení dárků (třeba jen kalhotek) je součástí erotiky. Tazateli doporučuji, aby nové partnerce pořídil novou hračku.
Nějak mi nejdou dohromady slova morálka a sexuální hračka, zvláště pak použitá, diskutovaná na širokém fóru laiků. Nemohu si pomoci. Nemyslím si o sobě, že jsem prudérní, ale nějak mi to přijde jako obrovský nesmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.