Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hračka a morálka

Od: smule1 odpovědí: 12 změna:
Ahoj, krásný večer, přijde vám ok použit hračku která už byla v jedné ženě a použit ji pro vyřazení druhé ženě? Je očištěna ale osobně mi to nepřijde ok.. jen to stalo dost peněz takže vyhodit? Díky za názory.
doplněno 01.03.22 01:51: Nemá tam byt vyřazeni ale povyražení / potěšeni
Byla použita jednou a krátce ale není to už nové…

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak schválně, v kolika ženách už byl váš pind*ik?

Taky ste ho zahodil?;)

A přišlo to OK? *smich*

krtek6

Nevím proč, ale po přečtení tady toho příspěvku mi naskočil ten vtip, kterej ospravedlňuje mužskou promiskuitu nad tou ženskou *smich**smich*

"zámek do kterého se dostanete každým klíčem, je zámek na p*č*. Ale klíč, kterým otevřete každý zámek, je generální klíč" *haha*

01.03.22 12:48

krtek*smich*

hngf
hodnocení

2x
Jestli chcete názor ženy, tak podle mě je to hnus. Takové hračky by měla vlastnit žena, ne muž, který je bude používat na vícero ženách.

A malé děti, které si hrají s chrastítky a kačenkami a navzájem si je půjčují a strkají do pusy je taky hnus?

Řeknu to takhle "Gigolo";)

zaseja

To víš, u Gigola jim nevadí, že už je hodněkrát použitej, to se asi bere jako testování, ale u robertka se můžou zbláznit, prostě ženská logika.

hodnocení

1x

Pokud to vydesifinkujete a nic jí neřeknete, bude to OK. Pokud umíte lhát a ona se zeptá, nic vám nehrozí. V opačném případě bych to někomu daroval.

A jakou odpověď by si měl tazatel připravit na otázku, proč to vlastně doma má? Kdyby tvrdil, že to pořídil právě pro tu novou přítelkyni, tak by to muselo být dokonale zabalené v původním obalu. Protože rozbalování a zkoušení dárků (třeba jen kalhotek) je součástí erotiky. Tazateli doporučuji, aby nové partnerce pořídil novou hračku.

Zlato, něco ti nesu 9 z 10-ti žen, tuhletu hračku doporučuje*palec2**haha*

hodnocení

1x

Nějak mi nejdou dohromady slova morálka a sexuální hračka, zvláště pak použitá, diskutovaná na širokém fóru laiků. *alene* Nemohu si pomoci. Nemyslím si o sobě, že jsem prudérní, ale nějak mi to přijde jako obrovský nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]