Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EXPOBANK převod peněz

Od: jirkajc® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,na saučasnou situaci jsem zareagoval dnes brzo ráno a převedl jsem si na muj učet ve spořitelně s Expobanky peníze. (U Sberbanky už to podle info nejde ) Odešly okamžitě,ale na učtu ve spořitelně nejsou ani po 6 hodinách? Vím že na to má banka 48 hodin dle zákona. Ale převod z banky byl učiněn okamžitě,kde tedy může byt problem? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lola
hodnocení

0x

Expobank zřejmě nepodporuje okamžité platby, proto bude převod chvíli trvat.

jarin*
hodnocení

0x

Moje zkušenost je taková, že při převodu mezi Expobank a Českou spořitelnou (případně naopak) pokud se platba zadá do 12:00 tak dojdou peníze ten den. Mám zkušenost do 2-3 hodin.

Nicméně nevím co mají v plánu. Učet jsem rušil hnedka ve čtvrtek. Dnes je den, když se připisují úroky z vkladu, už tam žádné peníze nemám ale ty úroky si chci převést v noci na spořku. Nicméně dopoledne měli výpadek internetového bankovnictví (už funguje) ale pár lidem jim psalo komentář pod poslední příspěvek na FB, že IB má problémy a oni tyto komentáře velmi aktivně mazali.

Když jsem jim psal soukromou zprávu na FB, že se jedná o typickou bolševickou cenzuru tak mi napsali, že akorát nechtějí vyvolat paniku. Ale tou jejích nedůvěryhodností se jim to daří. Dávám jim čas do konce týdne, pak dopadnou stejně jak Sberbank.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]