Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optimalizace cen elektřiny

Od: bimbam® odpovědí: 7 změna:

Zdravím! Volala paní, tvrdila, že nic nenabízí, ale že zrovna v mém případě se nějak nestihla provést optimalizace ceny elektřiny. Prý to muselo být hotové do konce minulého roku, teď se dohledávají opomenuté zbytky. Asi kecala, že? Jen se pro jistotu ptám. Přijde pán, že vše vysvětlí. Můžete mi, prosím, napsat, jestli se náhodou nejedná o něco důležitého? Jsem v těchto věcech hodně neznalá.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Každá taková věc je podporou šmejdů... Nikoho nepouštějte do dveří, před domem vysvětlete, že pokud má papírové podklady, může je dát do schránky, že se ozvete v případě zájmu.

Pozor na každé "ano" v tel. hovoru s těmito lidmi.

První moje reakce na podobné pokusy je: Je tento hovor nahráván? Já si nepřeji být nahráván, požaduji ukončení nahrávky a smazání dosavadních nahrávek.

Všichni se "omluví" a ukončí hovor - to musí ze zákona!

Nikomu nepředkládat staré faktury, nikoho nepouštět do bytu! ANI NA ZÁCHOD!

hodnocení

Děkuji. Už jsem volala dodavateli. Ta slova, že na mě loni někdo zapomněl, jsou past.

Přesně tak. Nic být do konce roku nemuselo. To je jen další nápad jak se dostat do baráku. Pak už odolá jen zvláště otrlý jedinec. Většina podlehne.
Ono stačí, když někdo zavolá, že nabízí tu absolutně nejnižší ceny. A ať mu povím u koho jsem. Odpovídám, že mu nic nepovím a v tu chvíli zkouší všechno možný aby se dozvěděl od koho beru. No, nedozví se to.

Mne přímo baví hovory s nabídkou levnějšího tarifu. Nechám je vykecat a oni "tak co byste řekl, když vám nabídnu volání o 20% levněji?" - no a já "SUper! - chci slevu 20% - to je fajn...

- a jaký máte tarif?

- Odepiš - 49,- měsíčně

- no tak to bohužel nenabídnu

- počkejte, vy jste volal s nabídkou, vy jste hned řekl, že to bude levnější - já to chci!

- ale my takové tarifi nemáme

- ale já vám nevolal - vy jste volal mně a já chci levnější tarif !

...

no jednou jsem takto dusil operátora dobrých 10 minut, než nakonec sám zavěsil (což mají zakázáno-zavěsit první)

it

To je skoro jako já před lety.

Volá někdo z O2 nebo Tmob.

"Nabízíme levnější tarify. Kolik provoláte měsíčně?"

"200 ročně."

"Co tarif 150 měsíčně?"

"To je o dost víc než 200 ročně, ne?"

"Ale mohl byste víc telefonovat..."

"To nevyužiju. Nemáte něco za 150 ročně?"

"Omlouváme se, ale bohužel ne. (zavěsil)"

Zábava zdarma.

hodnocení

0x
Písařík už založil novou firmu

kterou z nich myslíte?

Optimalizace cen elektřiny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]