Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proložky na vejce kde zakoupit

Od: huppi® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, nevěděl by někdo, kde se prodávají proložky na slepičí vejce?

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Koupit se to dá - třeba zde

aurednik.cz/...

Páni... osm kaček za kus. Na tom bych mohl i zbohatnout, kdyby to nějaký blázen koupil. Myslím, že tak stovku bych jich doma našel... *zmateny*

Dobře, tak levněji *smich*

granofyt.cz/...

hodnocení

0x

Klasické papírové se dají občas sehnat u obchodů, ve sběrných surovinách či u popelnic. Obvykle zadarmo.

Případně poptat po rodině, spolupracovnících a tak.

sika
hodnocení

0x

Minulý týden jsem jich odnesla asi 20 ks do popelnice.

hodnocení

0x

řešil bych dotazem v restauracích nebo školních jídelnách - tam se vejce můžou točit ve velkém a vyhazují to... jestli to chcete jako tlumič do místnosti, na tom množství si možná i vyberete, ale dělají se molitanové, které mají lepší vzhled a nebudou smrdět, plesnivět...

hodnocení

0x
Ja som minuly tyzden odviezol do zberneho dvora asi 1000 ks !Moja starka pracovala v pekarny a vsetky si nosila dom ze na podpal do peteriek ale vzdy to len ulozila do komore.Nakoniec bola komora plna len tychto plat tak som to odviezol na voziku prec.Popitajte sa v roznych restauraciach alebo aj obchodoch a pekarnach.

hodnocení

0x
Nenašel by někdo rozumné množství v Brně? Potřebuju otestovat tlumení, pak bych to řešil poněkud profesionálněji...

hodnocení

0x

Mám v současné době také zásobu, asi 100kusů velkých a 50 malých. . Až budou zase na jaře slepičky, budou se hodit. Ale polovinu bych klidně dala. Teď přes zimu svá vejce nemám, kupuji je a tak mi ty obaly dost přibývají.

Moc jsem se nasmála Vaší otázce. Proč? Já někdy rychleji čtu, než přemýšlím. A v nadpisu i v textu jsem si pěkně přečetla PONOŽKY NA VEJCE. A protože v současnosti vidí člověk plno novinek a hloupostí, nad kterými jen kroutí nevěřícně hlavou, říkám si - k čemu to je? Proč na vejce ponožky?

Ale já jsem tím už známá. Jednou jsem na reklamní tabuli četla KOSTELECKÝ SALÁM. A víte, co tam bylo napsáno? KOSMETICKÝ SALÓN. Manžel se mi přesně takhle chechtal. *smich2* Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

Tyto proložky se na možnost zatlumení stěn proti průniku hluků nehodí.Jde vylepšit akustiku místnosti při poslechu hudby.Zachycení prrůniku zvuků je nutný rozbor použitých materiálů podle intenzity a frekvenční charakteristiky zvuku.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]