Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevěděl by někdo, kde se prodávají proložky na slepičí vejce?
Děkuji.
řešil bych dotazem v restauracích nebo školních jídelnách - tam se vejce můžou točit ve velkém a vyhazují to... jestli to chcete jako tlumič do místnosti, na tom množství si možná i vyberete, ale dělají se molitanové, které mají lepší vzhled a nebudou smrdět, plesnivět...
Mám v současné době také zásobu, asi 100kusů velkých a 50 malých. . Až budou zase na jaře slepičky, budou se hodit. Ale polovinu bych klidně dala. Teď přes zimu svá vejce nemám, kupuji je a tak mi ty obaly dost přibývají.
Moc jsem se nasmála Vaší otázce. Proč? Já někdy rychleji čtu, než přemýšlím. A v nadpisu i v textu jsem si pěkně přečetla PONOŽKY NA VEJCE. A protože v současnosti vidí člověk plno novinek a hloupostí, nad kterými jen kroutí nevěřícně hlavou, říkám si - k čemu to je? Proč na vejce ponožky?
Ale já jsem tím už známá. Jednou jsem na reklamní tabuli četla KOSTELECKÝ SALÁM. A víte, co tam bylo napsáno? KOSMETICKÝ SALÓN. Manžel se mi přesně takhle chechtal. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.