Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta v mobilu

Od: kajas* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, používám předplacenou tramvajenku kterou mám na platební kartě. Dnes se mi stalo že jsem peněženku s kartou zapomněla doma. Nainstalovala jsem si aplikaci google pay abych tedy mohla platit kartou v mobilu ale chtěla bych se zeptat jestli máte s aplikací zkušenosti a jak to funguje když mi bude průvodčí ve vlaku kontrolovat tramvajenku? Budr to před mobil funguvat nebo je problem že jsem kartu nechala doma?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obávám se, že virtuální karta je pro jejich systém něco jiného. Alespoň v idsjmk to takto je. Já jako nouzák pro stréca Příhodu mám v mobilu QR kód, jinak musím mít bohužel taky fyzickou kartu...
kajas*

ach jo, teď mám strach :/ .. a k čemu QR kód?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]