Nejste přihlášen/a.
Der Dämmstoff BOSTIK 3070 kann in ungünstigen Fäl-
len längere Zeit nach Gummilösung riechen. Deshalb
ist auch an der Innenseite eine Abdeckung
erforderlich.
přeložíte mi ten konec?
google mi to překládá
V nepříznivých případech izolační materiál BOSTIK 3070 zápach roztoku žvýkačky po dlouhou dobu. Z tohoto důvodu je také na vnitřní straně krytu nutné.
- nechápu, co to má přesně znamená - jde o produkt na vyplňování spár u podlah i jinde..
asi že je nutné na vnitřní straně krytí = což znamená, že jedna strana, ta která nebude "vidět" - což je vnitřní strana, by neměla jak propouštět zápach produktu. no a to mě napadá, nebude stejně logicky smrdět ta vnější? zeptal bych se výrobce, ale neumim německy. díky.
V nepříznivých případech může izolační materiál BOSTIK 3070 dlouhodobě zapáchat kaučukovým roztokem. Kryt je proto nutný i na vnitřní straně.
KORKOVÝ TMEL
Zvukově a tepelně izolační materiál pro vyplňování přechodů mezi okenním rámem a zdivem a k vyplňování styčných spár u stavebních prvků, příček a zdiva.
rychleschnoucí
Technický list; materiál pro vyplňování spár stavebních prvků...třeba spára mezi oknem a zdivem, vyplněná tímto tmelem, je překryta vrstvou omítky... takže kryta oboustranně; na "podlahy"primárně určen není
Odpověď na vaši otázku ohledně vnitřní a vnější strany najdete v Technickém listu, odstavec ZPRACOVÁNÍ a ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.