Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad z němčiny

Od: vitecek® odpovědí: 2 změna:

Der Dämmstoff BOSTIK 3070 kann in ungünstigen Fäl-
len längere Zeit nach Gummilösung riechen. Deshalb
ist auch an der Innenseite eine Abdeckung
erforderlich.

přeložíte mi ten konec?

google mi to překládá

V nepříznivých případech izolační materiál BOSTIK 3070 zápach roztoku žvýkačky po dlouhou dobu. Z tohoto důvodu je také na vnitřní straně krytu nutné.

- nechápu, co to má přesně znamená - jde o produkt na vyplňování spár u podlah i jinde..

asi že je nutné na vnitřní straně krytí = což znamená, že jedna strana, ta která nebude "vidět" - což je vnitřní strana, by neměla jak propouštět zápach produktu. no a to mě napadá, nebude stejně logicky smrdět ta vnější? zeptal bych se výrobce, ale neumim německy. díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V nepříznivých případech může izolační materiál BOSTIK 3070 dlouhodobě zapáchat kaučukovým roztokem. Kryt je proto nutný i na vnitřní straně.

BOSTIK 3070

KORKOVÝ TMEL
Zvukově a tepelně izolační materiál pro vyplňování přechodů mezi okenním rámem a zdivem a k vyplňování styčných spár u stavebních prvků, příček a zdiva.

rychleschnoucí

doplněno 21.02.22 18:44:

Technický list; materiál pro vyplňování spár stavebních prvků...třeba spára mezi oknem a zdivem, vyplněná tímto tmelem, je překryta vrstvou omítky... takže kryta oboustranně; na "podlahy"primárně určen není

doplněno 21.02.22 18:53:

Odpověď na vaši otázku ohledně vnitřní a vnější strany najdete v Technickém listu, odstavec ZPRACOVÁNÍ a ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ

hodnocení

aha.

a na spáry podlahové tedy by měl fachat tento

bostik.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]