Nejste přihlášen/a.
dobrý den od včerejška mam takový problém hrozně mě bolí břicho asi střeva vyprazdnuju se po částech hodně malých a každou chvilku musim.přitom nemam průjem ani zácpu.už nevim co by miu pomohlo.když chodim každou chvilku na wc tak mi ta bolest jde jakoby dolů k podbřišku takže asi ty střeva jak se vyprázdnujou a pak když je to dobrý tak mě to chytne zase..vzala sem si akorat lactulosu a žádná změna.nevim co to je ale po dnešní noci už mam z toho prodřenej zadeček.nevíte jestli by pomohl domácí klystýr?asi ho mají v lékárně ani nevim kolik to stojí.nebo náké léky na přirozenou mikrofloru střev?asi špatně pracujou nebo tam mam nákou infekci nebo ja fakt nevím.poradte prosím někdo budu moc vděčná děkuji
Co zkusit glycerynový čípek. Prodávají je v lékárně. Možná v hypesupermartketech kde mají lékárny dnes otevřeno.
doplněno 18.07.10 12:05:glycerinový - oprava
Klystyr neleci pricinu Vasich problemu, pouze odstrani nasledky. Takze bych urcite vyhledal lekare. Zena mela podobne potize, diagnoza znela trazdivy tracnik. Dostala nejake prasky, doporucene a nedoporucene potraviny a je to o hodne lepsi.
Abych ale poctive odpovedel, domaci klystyr se da koupit v lekarne, stoji neco prez 200 Kc a chtejte "Irigační soupravu". Lekarnice vi o cem mluvite a vy se nebudete citit trapne ze to vysvetlujete pred frontou dalsich zakazniku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.