Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Téma na party

Od: olina odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Jako každý rok pořádáme takovou "party" a přemýšlíme nad letošním tématem.
Loni byla osobnost, předtím, co pamatuji, byla svoboda, retro, cesta, láska,... jsou na to pak i tématické souteže, kostýmy, výzdoba,...
Nenapadá vás nějaký úžasný nápad?
Děkuji dopředu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak celkem aktuální téma by byla válka, ale to by se vám asi nelibilo...
(upřímně řečeno tápu, co bych si měl představit jakožto pártyovou náplň na téma svoboda, i pár dalších vámi uváděnejch témat mi přijde podivnejch),
dejme tomu, že bych si představit uměl (nikoliv ovšem chtěl na na vlastní kůži prožít, ale nejspíš nebudu vhodej typ) témata jako robinsonáda (nemyslim tu ve fotbalu (-: ), nebo dinosauři... (obojí by teda na kostýmy bylo poněkud nudně úzce vymezený a u dinosaurů i náročný na realizaci (vyššího stupně než jen kusy oděvů s patřičnejma vzorama a obrázkama))

liska5

Jedině jako lovci mamutů.

liska5
hodnocení

0x

Tak aspoň nějakou inspiraci:

To sice nebyla párty, ale na plese chovatelů jsme měli hodně kočiček, králíčků, pár kozlů ...i dobrmana. Někde měli na stole i granule pro kočky...

Zažila jsem loni Silvestra ve stylu 30 let.

Jedna třída měla na konci roku maturitní večírek povinně v pruhovaném.

Sekáčový bál, kde se vyhlašoval nejpraštěnější model - např. kombinace: boty na běžky, síťkované punčochy, chlapské plandavé plavky s palmama, vyšívaný živůtek ze slováckého kroje, dlouhé štrásové náušnice, školní brašnu a maskáčovou čepici...

A na co nezapomenu, byla oslava kulatin kolegy, kde byla povinná zajímavá pokrývka hlavy. Bylo to v sousední obci a já tam jela na kole se svatebním diadémem na hlavě, na kterém mi vlál závoj. Auta zpomalovala a lidi mi mávali...Pak jsme seděli: někteří v beranici, leninské kšiltovce, lyžařské čepici, pár slamáků a čínský klobouk, chlap v bohaté silonové paruce, jedna papírová muchomůrka, obvaz jak po havárce, i indiánské peří bylo...

doplněno 21.02.22 20:30:

Nebo pohádkové bytosti. Dlouhý široký a bystrozraký, Karkulka, vodník, Budulínek, ježibaba, Marfuša, Nastěnka, Zlatovláska.Šípková Růženka, kráska a zvíře, zlatá rybka, plaváček, 7 trpaslíků, žabka královna,12 měsíčků,

doplněno 21.02.22 20:31:

Nebo pohádkové bytosti. Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Karkulka, vodník, Budulínek, ježibaba, Marfuša, Nastěnka, Zlatovláska, černokněžník, Bajaja, Šípková Růženka, kráska a zvíře, zlatá rybka, plaváček, 7 trpaslíků, žabka královna,12 měsíčků,

doplněno 21.02.22 20:33:

Nebo podle nějaké knihy či filmu postavy.

jak se člověk přestrojí za dobrmana? (pokud si teda nenasadí na palici dobrmanní hlavu, ta mi přijde dost náročná na výrobu..., na Aliexpressu by asi k dostání nebyla...)

liska5

To měl nějakou tu masku, jak bývají ta halloweenská strašidla nebo i státníci. Prostě takový gumový psí ksicht.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]