Nejste přihlášen/a.
Jde vyhodit učitele, který má smlouvu na dobu neurčitou a neudělá vyloženě nějaký významný exces? Co jsem našel v zákoníku práce, tak ředitel může učitele "vykopnout" z důvodu porušení nějaké pracovní kázně a při restrukturizaci školy. Když tedy pominu nějaký kázeňský exces, potom restrukturizace je v podstatě nemožná. Školy mají pevné obory a vyučovací předměty i hodinové dotace. Jak to vidíte?
Dneska, kdy školství zápasí s nedostatkem kvalifikovaného personálu? Bez pádného důvodu těžko.
Copak, načapal Vás hulit na záchodě a nelíbilo se mu to, prevítovi?
Nikoli. Dostal jsem v pátek poměrně nečekaně od ředitelky smlouvu na dobu neurčitou. Problém je, že doposud jsem byl pouze záskok za učitelku na mateřské. Prý pokud se paní učitelka bude chtít vrátit, vyplatí jí odstupné.. A tohle se mně právě nezdá. Nemyslím si, že to lze takto snadno.. Aktuálně má ředitelka dva zaměstnance na tutéž pozici. Takže se ptám pro zajímavost... na Vaše názory, zda něco takového vůbec lze.
Často je to (i když se to nesmí) i otázka pohlaví. ŘŠ většinou preferuje muže před ženou, která může odejít na MD, popř. mít hlídačenky (zde stále vedou ženy, i když se zapojují i tatínkové). Lépe se organizuje výuka a i zástupy za nepřítomné kolegy.
Je možné, že se ředitelka dozvěděla, že dotyčná nastoupit už nechce, případně počítá s tím, že mezitím někdo odejde do důchodu nebo vám prostě nějak přemíchá předměty, abyste se všichni vešli. Jinak ano, vyhodit někoho lze poměrně obtížně, ale "nadbytečnost" je jeden z možných důvodů. To by samozřejmě doprovázelo odstupné ve výši tří platů.
Lze.
Školy sice mají obory, vyuč. předměty a hodinové dotace, ale ...
Přečtěte si pořádně pracovní smlouvu. S největší pravděpodobností tam nemáte napsané předměty, které jste vystudoval. A teď si představte, že vy, nebo kolegyně po návratu z MD dostane učit předměty z druhého konce vašeho pomyslného spektra (vašeho oboru), a že tyto předměty budou v úvazku převažovat. Jste si opravdu jistý, že ač např. aprobovaný češtinář a dějepisář "dáte" třeba chemii, nebo hudební výchovu? Ještě rád se dohodnete na tom odstupném. Stejně tak i kolegyně po návratu z MD.
(To byl popsán pouze jeden z nejčastěji využívaných fíglů milých ředitelů.)
@robinson - Co jsem našel v zákoníku práce
Hledal jste špatně, pane učiteli Podle
ZP § 52
Zaměstnavatel může dát zaměstnanci výpověď jen z těchto důvodů:
c) stane-li se zaměstnanec nadbytečným vzhledem k rozhodnutí zaměstnavatele nebo příslušného orgánu o změně jeho úkolů, technického vybavení, o snížení stavu zaměstnanců za účelem zvýšení efektivnosti práce nebo o jiných organizačních změnách
což si zřejmě ředitelka obhájí, jinak by vám smlouvu nedávala. Co vy víte, jestli "holky" už nejsou nějak domluvené, kolegyně shrábne odstupné a najde si/má práci s péčí o dítě slučitelnější.
Podívejme se, jedubabička - to je hezké jméno Já také v podstatě psal o reorganizaci. Problém je v tom, že škola má jasně dané obory, předměty i hodinové dotace.. a to se nemění v relevantní míře i desítky let... V každém případě, ať už je to jakkoli, těší mě ochota ředitelky platit odstupné a povšechně řešit případné soudní tahanice s bývalou zaměstnankyní..
Jaký soudní tahanice? Až jí skončí mateřská tak buď se tam uvolní jiný místo kde bude moct dělat nebo vyskočí dva pracovníci na jednu pozici a tím se jeden stane nadbytečným a výpověď dostane naprosto legálně.
(Tohle fakt učí?)
Tak snadné to není. Popsané konání by bylo nejspíše chápáno jako účelové, a to už u Ústavního soudu narazilo mnohokrát. Přijmout deset lidí na jedno místo a být to záminka pro propuštění zaměstnanců? Ale jděte (a tohle dokončilo školu?)
Pravda je, že zaměstnavatelé většinou na nějaký zákoník práce zvysoka kašlou a dělají si, co chtějí. Je pak na zaměstnanci, aby se bránil - ze své praxe znám mnoho případů, kdy se soudně řešilo neplatné rozvázání pracovního poměru. Ve všech případech, které mi prošly rukama, i poměrně pozoruhodných co do konání zaměstnance, dal soud zapravdu zaměstnanci. Zaměstnavateli zbyly oči pro pláč a doplácel zaměstnanci náhradu mzdy za celou dobu od neplatného skončení do platného, většinou i několik let. Šílené částky. Když teď zaslechnu, že se některý z našich klientů nepohodl se zaměstnancem a chce se ho zbavit, držím se za hlavu a radím, pokud to je možné, vyplatit odstupné a při sporu všechno, co zaměstnanec chce, protože to vždycky vyjde levněji než soudní řízení o neplatnost skončení PP.
Ale stále tvrdím - mezi lidmi chybí elementární slušnost. Buď se svinsky chová zaměstnanec, nebo zaměstnavatel. Nebo oba.
To si moc nedovedu představit - v které době to bylo?
Pokud je ten učitel kvalitní, tak by si ho měl ŘŠ držet a nepodléhat tlaku studentů. Dovedu si spíš představit, že ve vašem případě to byla jenom vítaná záminka. A i že už byl dávno v pohotovosti nástupce oné češtinářky.
co provedla? prostě byla nesnesitelná...celá škola si a ni stěžovala...a bylo to v rozmezí 2003-2007
jenda22: no to teda máme...my jsme nebyli zas takoví posránci co se před každým klaněli...my jsme si dokázali prosadit svoje...a to píšu ve vší slušnosti
No tak jak to vidím dnes na školách a učilištích je to stále trend - sebevědomí pubescentů do nebe se deroucí, vědomosti na bodu mrazu a lachtaní ruce Běžný jev, vidívám praticky všude..
Nicméně krásně to specifikoval jeden z mistrú odborného výcviku, když jsme se o tom problému bavili. Řekl, že za socíku a ještě chvíli po něm ze skupiny učňů o 20 lidech bylo zřejmé, že tak 1-2 truhláři nikdy nebudou, že se na to řemeslo nehodí. No a dnes, dnes je situace naprosto opačná.
Přitom mají strojní vybavení jaké nemá jen tak nějaký soukromník, mají CNC mašiny, olepovačky v plné výbavě, prostě kdo chce, naučí se dělat na moderních technologiích.
Ale je fak, že posránci nejsou, mnozí jsou naprostí de*enti. Příklad z minulého měsíce - v jedné SOŠ docházelo opakovaně k poškozování strojů - ne nechtěně, ale naprosto cíleně, tak jsme po dohodě s vedením k CNC dali dvě kamery, vypadaly jako pohybové čidla. No a ti ,,neposránci´´ jsou tak vylízaní, že jim vůbec nedocvakne, že dnes, kdy jsou kamery naprosto všude, mohou být i zde. Tak dva šli a štípačkami přecvakali poměrně dost kabelů na CNC mašině. Pro nás dobrý - máme kšeft, výměna kabelů i s prací a vším okolo vyjde na 200-250tKč, co udělají s hošany rodiče až to budou cvakat - to bych rád spatřil
Akorát to vyhazování učitelů - to bude dnes problém. Nejsou a asi jen tak nebudou. Právě kvůli takovým ,,neposránkům ´´ spousta machrů odešla ze školství - jak mi pravil jeden : Proč bych se denně rozčiloval s takovými nevychovanými blbci, když si na lepší prachy přijdu ve výrobě. A šel, nevyhodili ho, naopak ho ukecávali přesto odešel.
Takže pak to vypadá tak, že třeba v Brně, na jedné velké SOŠ, sedím u vedoucího dílen na kafi a probíráme co vše se bude servisovat a přijde jeden z mistrů a říká vedoucímu : Dej mi 10 pantů na dvířka. Vedoucí : A chceš naložený, nebo vložený panty? Mistr : Aaaa - to se nějak liší?
Prostě je to začarovaný kruh - střední školství vč učňovskáho je v krizi. Podle mě způsobené právě tím vytvořením ,,kultu žáka´´ neboli tím, že drží na škole kdejakého blba jen pro naplnění počtů žactva a tím přílivu peněz. Čímž si však mnoho škol samo podseklo nohy, protože ze škol odešlo spoustu kvalitních pedagogů a mistrů. No a situaci vidíme dnes - prakticky všechny řemesla jsou dnes úzký profil a mohou si diktovat ceny.
To už nechávám na posouzení jiných, nicméně na vstupních dveřích objektu je cedule, že je zde kamerový systém. Oni tam už 4 kamery měli, jenže viditelně, na strojní dílně.
Ale máte pravdu, nedivil bych se, kdyby to dnes nějaký ,,pan velkopodnikatel´´ s arogancí zkusil.
Ale Vy zřejmě máte na mysli, jak je možné, že jsme se dotyčných nejdříve nedošli zeptat, jestli jim nebude vadit, že je u jejich trestné činosti natočíme, že?
Krtku - co si pod tím mám představit? "...byla nesnesitelná a celá škola si na ni stěžovala...? Jak byla nesnesitelná? Požadovala po vás, abyste se (na)učili látku?
I když - vás napadlo stěžovat si např. na ty kamery, které odhalily hajz..., co poškozovali zařízení. V tom se asi neshodneme - pokud by moje děti něco takového provedly/prováděly, tak bych se jednak za ně styděla a tedy i omluvila, a pak bych trvala na tom, aby si to odpracovaly!
Ale krtku, nemachruj před davem. Nám učitel vrazil facku a byl klid. Ty by jsi se studem pokálel a pak by jsi učitele shodil ze schodů. Každý jsme jiný ale nikdy nechci být krtek6.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @hejkal z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.