Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dosud nenapsala

Od: samaritan odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
obracím se na Vás radou. Mám domluvenou schůzku s holkou, druhé rande všechno fajn. V pátek jsme spolu mluvili, myslel jsem, že to bude jen telefonát abychom se domluvili co a jak a nakonec jsme si pěkně popovídali. Dnes jsem ji napsal, jestli to tedy zítra platí a akorát, že bych šel do jiného podniku. A žádná odpověď.
Jsem poměrně zvyklý, že odpovědět ji trvá delší dobu. V pátek jsem se nedovolal ani na první pokus, volala zpátky. Na druhou stranu, bych pochopil, že ji trvá odpovědět několik hodin ve všední den ale o víkendu když je doma, bych čekal trošku rychlejší reakci. Samozřejmě je možné, že telefon nepoužívá nebo má nějaké plány (nevím jaké).
Stále věřím, že se ozve. Nakonec nejsme ještě přesně domluveni na určitou hodinu. Pořád si ale říkám, že je i možnost, že se neozve. Napsali byste ji v takovém případě znovu a co? Dotaz jestli to platí, nebo v kolik přesně hodin? Já si říkal, ze pokud ona se neozve, já už nenapisu, minimálně pár dni aby to nevypadalo, ze trpím holkytidou ale zase když už to máme naplánované.
Nevím, možné je úplně vše. Od toho, ze si to dosud neprečetla, nebo přečetla ale nemá chuť odpovědět, až po cílený ignor. Takže nevím co si o tom myslet.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bnvf
hodnocení

2x
Působí to jako že se jí na tu schůzku moc nechce.

hodnocení

1x

Dobrý den. Pokud se s Vámi setkat chce, odpoví Vám (dotaz jste položil již jednou). Pokud se neozve, tak neumí jednat narovinu a už jí nepište. Nemá smysl se vnucovat někomu kdo o Vás nestojí..

hodnocení

0x

Pokud jste se již na schůzce domluvili, není co řašit. Povídat si můžete až se setkáte...

samaritan
hodnocení

Ano, ale nejsme domluveni na určitou hodinu a cely den se mi tam stát a čekat nechce, když ani nemusí dojít. :D
asd1

Pokud nejste domluveni na čas, tak jste se domluvili jenom že se domluvíte, nic víc. Když to nezvedá napiš zprávu, navrhni čas jestli souhlasí. Když se neozve tak jí najdi - může tě jen mít na háku a nestojíš jí ani za odpověď, ale taky jí mohl chcípnout mobil apod.

tak
hodnocení

0x

Je divné, že odpověď nedala, když jste se naposledy hezky bavili, tak možná je ještě dost naděje, že se ještě ozve. Čekejte na odpověd a zatím nově nepište,

liska5
hodnocení

0x

Ještě je tu možnost, že ji odvál vítr, ztratila mobil, paměť ...nebo zájem/?/...Taky v pátek mi psal kamarád do mailu, že mu nefunguje telefon - služby Vodafon /jižně od Prahy/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]