Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní dovolená - tipy

Od: killom* odpovědí: 12 změna:

Zdravíčko všem.

Já a exmanželka jezdíme každý rok s dcerou každý někam jinam na letní dovolenou. Ex lítá skoro pokaždé k moři. Já bych chtěl pro svoji 7 letou dcerku něco jiného, zvláštního, něco co si zapamatuje. Uvažoval jsem třeba 14 dnů někde na farmě ve Švýcarsku se zvířaty, o které se bude moct i starat. Máte nějaké další tipy?

Díky všem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hele s dětmi(4,6) lítamé také k moři, ale stejně-neli víc si užijí týden na Máchači ve stanu, kde jedem v partě s klukama(mamky radši zůstávají doma)a mají tam podobně staré kamarády. Tím jen chci říct že není potřeba vymýšlet předražené dovolené a předhánět se s ex. I u nás v Česku je spousty zajímavých míst.
endoras
Jo souhlasím. Je jedno kde, ale musí tam byt její vrstevníci.

hodnocení

1x

A co se jí tak zeptat? Případně zjistit její záliby a priority a vycházet z toho. Co se líbí nám, nemusí se líbit druhému a zejména mladšímu. A největší problém pak bývá, pokud jde o věk teenagera (puberta). To ani oni mnohdy něvědí, co by opravdu chtěli. :(

liska5
hodnocení

1x

S partou, kde jsou děti na hory, na vodu, klidně pod stan. Není důležité, aby to bylo exotické a daleko. I u nás jsou možnosti jako farmy či ranče s ubytováním.

endoras
hodnocení

0x
No nevím jestli by to byla dovolená podle jejího gusta. Na to jsou spíš tábory. Já bych ji vzal k tomu moři, s tím, že tam je hodně zážitků - výlet na pyramidy, výlet 4kolkou, výlet k velbloudům, výlet lodí, plavání s delfíny, nemusíte byt jen na plazi. Záleží co dceru baví. Já osobně si na nic nevzpomínám, co by me v tom věku bavilo. Možná akvapark i s ubytováním, zoo Safari včetně ubytování uprostřed výběhu, to muže byt super a chtěl jsem to vždy jako dítě. Dá se to spojit i s nějakým výletem do western městečka a projížďkou na koni/4kolce.
Určitě me v tom věku nebavila muzea a památky, hory ani příroda. Max lipno, ale ne s rodiči, museli by tam byt taky jeji kamarádky, dat ji volnost, to si pak zapamatuje. Šlapadlo, labutě a tak.

spu
hodnocení

0x

Si honíte s ex trička? www.dokempu.cz

killom*
hodnocení

Zajimavý komentář :D V každém případě jde o to, že i moře už ji splývá dohromady, proto chci něco odlišného.

spu

Pane, nejlepší dovolená je neplánovaná. Vemte děcko , stan a jeďte.

hodnocení

0x

Poradila bych Tunisko. Konkrétně okolí Sousse. Přímo ve městě je 3D muzeum kde se můžete i fotit. Kousek odtud je i kontaktní zoo. Můžete se "pomazlit" od opic po lachtany. V blízkosti města je i zábavný park / kolotoče apod... /, večer pak barevná zpívající fontana. Když vyberete hotel s akvaparkem, tak určitě nestřelíte vedle.

max2
hodnocení

0x
Zrovna dnes jsem tip na vylet psal, vyhledejte si to zpetne.
Proste nalozit dceru do auta se stanem a projet Nemecko, Svycarsko, Francii a Spanelsko.
Ja takto byl jako maly kluk, videl jsem Monako a dalsi veci. Dodnes si to pamatuji a podobnou cestu jsem uz jako dospely absolvoval do Spanelska 4x!
Pri te posledni nas bylo 8 ve dvou autech, vsichni velmi studovani a prohlasili, ze to byla jejich nejlepsi dovolena.
Proste spani ve stanu v kempu, Nemecko, Francie i Italie, Spanelsko.
Jidlo koupite cestou v marketech za solidni cenu, obcas date v restauraci obed. To neprekona zadny Tunis, hehe.
endoras
Tohle by 7lety děcko bavilo jen pokud by se jelo v karavanu s televizi a vyrivkou.

mathew
hodnocení

0x

Švýcarsko není špatný nápad, ale asi bych vynechal tu práci v kravíně pokud to má být dovolená a chcete, aby s vámi ještě někdy někam jela*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]