Nejste přihlášen/a.
ahoj,mám tenisový loket,mám za sebou 1 obstřik,který pomohl na chvíli,na operaci se mi zatím nechce.Udělal jsem si z kořene kostivalu tinkturu,chystám se ji dát na noc na loket,ale někdo říká,že si mohu spálit kůži.Mám dojem,že do toho kostivalu musím namočit třeba žínku,dát na ruku,zabalit do igelitu a potom ještě ručník.Prý je lepší si tu ruku namazat třeba indulonou.Máte s tím někdo zkušenosti?Díky M.
0x
Kostival by podle mne uškodit neměl. Indulona je dobrá, ale specificky na tenisový loket?
Mimochodem, je to skutečně tenisový loket, nebo oštěpařský? A obstřik jistě dával ortopéd, ten by měl poznat, oč se jedná. Někdy se to dá vyléčit okamžitě vstřiknutím něčeho, co ten problém rozpustí, ale nevím, kterého případu se to týká.
doplněno 17.07.10 18:00:Přečtěte si ordinace.cz/...
- Za jak dlouho působí obstřik?
- Co je to obstřik?
- Účinnost obstřiku kolene
- Vyhřezlá ploténka L5 S1 - 14mm co dál
- Obstřik zad vs řízení auta
- Jak na tenisový loket?
- Bolest paty tzv ostruha
- Hučení v uších a bolest ramene
- Dnavá artritida?
- Podezření meniskus
- Již jednou zamítnuté plnění u úrazu
- Obstřik kolene - prasklý meniskus
- Bolest pod prstem u nohy
- Co s houserem?
- Zánět šlach na ruce
- Tenisový loket vs zakázaný lék
- Tenisovy loket - delka lecby
- Jak léčit tenisový loket
- Tenisový loket bez léčby?
- Tenisový loket léčba ozařováním pomůže?
- Jak na tenisový loket
- Tenisový loket, rehabilitace nepomohla
- Jak na tenisový loket?
- Tenisovy loket, jaká anestezie?
- Tenisový loket, co vám pomohlo?
- Pojisteni na karpali,tenisovy loket?zkusenost
- Tenisový loket, vnitřní strana lokte?
- Tenisovy loket, pooperační léčba?
- Tenisový loket - obstřik
- Plavání - zpevnění těla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.