Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provizní systém

Od: marek1 odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

začínám se svým e-shopem a chci do něj dát Provizní systém, ale nevím jak ho danit přesně nebo spíše zhruba jak se bere ohledně danění

provizní systém beru to že třeba influencer dostane ode mne specifický link který pak propaguje a když si někdo ze sledujících pak přes jeho link proklikne na můj web a něco koupí tak dostane 20% z prodejní částky takže nakoupí za 10000kč z toho dostane influencer 2000kč a já mám 8000kč.

Pokud by někdo věděl jak zhruba se to bere tak bych byl rád za každou radu nebo pokud znáte nějaký web kde je to popsané tak zda by jste to poslali ať si to mohu přečíst a zjistit, alespoň základní info.

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Před začátkem podnikání si přečtěte zákon 586/1992 Sb., zákon o daních z příjmů a pořiďte si nějakou literaturu o vedení daňové evidence. Bez toho se nedá nic pořádně dělat. V konkrétním případě výdaj za propagaci uvedete do peněžního deníku jako výdaj ovlivňující základ daně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]