Nejste přihlášen/a.
DObrý den jde z vyplatních pásek( kde co a jak) spočítat potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti, sražených zálohach na dan? To jsem jsem dostal od zaměstnavatele se mi nezdá. Děkuji
Jde. Sečtěte všechny zdanitelné příjmy z pásek za rok, odečtěte již uplatněné slevy a vypočítejte daň, tu si zkontrolujte s páskami, zda byla odvedena správně a porovnejte s potvrzením.
děkuji ale když budu něco počíat z pasek jak to mám pak podle pasek kontrolovat? trochu více pspat by to nešlo jak se nazyvaji ty jednostlivé řádky jak vypočítam dan?
Netuším, jak vypadá vaše konkrétní výplatní páska, jak jsou řádky popsané. Zkuste na internetu nějakou daňovou kalkulačku, například finance.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.