Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde spočítat z výplatních pásek?

Od: ron odpovědí: 3 změna:

DObrý den jde z vyplatních pásek( kde co a jak) spočítat potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti, sražených zálohach na dan? To jsem jsem dostal od zaměstnavatele se mi nezdá. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

4x

Jde. Sečtěte všechny zdanitelné příjmy z pásek za rok, odečtěte již uplatněné slevy a vypočítejte daň, tu si zkontrolujte s páskami, zda byla odvedena správně a porovnejte s potvrzením.

ron
hodnocení

děkuji ale když budu něco počíat z pasek jak to mám pak podle pasek kontrolovat? trochu více pspat by to nešlo jak se nazyvaji ty jednostlivé řádky:) jak vypočítam dan?

tabletka*

Netuším, jak vypadá vaše konkrétní výplatní páska, jak jsou řádky popsané. Zkuste na internetu nějakou daňovou kalkulačku, například finance.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]