Nejste přihlášen/a.
dobrý večer, budu se vdávat,chci s ezeptat co je pottreba vse nakoupit? mylsim ted do restaurace nebo na obrad, musim kupovat stojan na cukrovi na svatebni dort, noze na dort,ubrusy? nebo mi to daji automaticky v restauraci? dekuji a poprípade co jeste koupit atd
Dobrý den. Zajděte do restaurace kde chcete mít svatební hostinu a domluvte se přímo s nimi na organizaci. Určitě budou schopni se postarat o ubrusy, nože atd..Sdělíte jim své představy a jistě se nějaký kompromis najde, aby to vyhovovalo oběma stranám. Dle toho se pak zařídíte. Na obřad si pořiďte svatební oblečení a kytici.Tak hodně štěstí, ať vám manželství výjde!
Restaurace je od toho, aby vás obsloužili. Mne vůbec nenapadlo něco takovýho zjišťovat. Jen při objednávání salonku jsem nahlásila, že dort a koláče budeme mít vlastní. Toť vše. Výzdobu a "pičičandičky" zajišťovala restaurace. Obřadní síň byla taky vyzdobená automaticky aniž bychom do toho nějak zasahovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.