Dobrý den, již nějaký měsíc se potýkam zde s bradavicemi, celou dobu jsem je neřešila ale už mi začínají vadit co se týče z estetického hlediska. Zatím nijak neboli nebo tak. Máte nějaký osvědčený způsob jak se jich v pohodlí domova zbavit? Nebo je to již vážný a je potřeba k doktorovi? Fotka je vyfocena chvíli po sprše předem dík za odpověď
můžete po každém koupání zkusit drmax.cz/... - asi 15 dnů za sebou a k tomu pemzu - po koupeli nejdřív odrhnout, pak ostříhat případnou odumřelou kůži a natřít.
Kombinujeme doma s propolisovou tinktúrou. Bohužel, v našem případě už je to dobře rok boje a na kožním to nechtějí řešit u dítěte jinak
Na mě jako dítě- také vždy Duofilm,žádné vypalování by našim neprošlo zafungoval vždy. Chytala jsem je v bazénech.. muž před pár lety taky také bradavici a hned jsem mu dala Duofilm. Holce na bradavice také. Nikdy jsme nemuseli vypalovat, Duofilm pomohl naštěstí vzdy, alespoň v našem případě.
Funguje na to stava z vlastovicniku, sice to hodne barvi, ale za par dni to bude pryc. Taky myslim cibule a obvazat, ale tam bych to nechal jen tak dva vecery, podle toho, jak to bude reagovat na kuzi.
Popros nějakého včelaře o propolis. Trošku ho rozmoč v lihu aby nebyl úplně suchý a večer po koupání to na to přes noc mazni a přelep náplastí. Babské rady doporučují plátek česneku nebo cibule namočený přes noc v octě. Vlastovičník je nejlepší ale v zimě ho nenajdeš a pak je až do konce května plný vody takže moc nezabírá. Teprve až červnový má tu pravou sílu. V lékárnách ti nabídnou verumal. To je lak s roztokem kyseliny mravenčí a podobných. To má výhodu, že po zaschnutí to i na chodidle drží a nepadá to jako náplast. Asi budou mít i propolisovou a vlašťovičníkovou tinkturu ale ty jsou podle mých zkušeností dost slabé. Nemají takovou účinnost jako čistý propolis. Hlavně to musíš řešit dokud jsou ty mrchy takhle na vrchu. Postupně se zažírají do hloubky a pak už se nima bojuje hodně těžko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.