Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena injekcí do kolena

Od: lenulakr® odpovědí: 11 změna:
Prosím, máte někdo zkušenosti s injekcemi do kolena, jaké jsou mezi nimi rozdíly, jak dlouho účinkují a jaká je cena v současné době? Jsem objednaná na ortopedii, tak s čím mám počítat. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

O dnešních cenách nemám přehled. Injekce do kolena mi dávali před 6 lety. Každá stála 500 Kč. Nebylo to asi k ničemu, protože to stejně skončilo totální endoprotézou. O té ovšem nemohu říct nic špatného. Zhruba 2 x týdně výšlap 12 - 15 km a koleno se chová, jako by bylo celé moje. Jsem ráda, že jsem to podstoupila. Jaga.

Ovšem začít injekcemi je rozhodně pro Vás jednodušší. Je možné, že pomohou a další řešení tak nebude třeba. Což by bylo prima.

hodnocení

3x
Injekce můžete zvolit buď s kyselinou hyaluronovou, cena přes pojišťovnu byla předloni zhruba 1200 Kč, bez pojišťovny cena cca 2700 Kč.
Nebo můžete zvolit ACP terapii, tedy aplikaci vlastní krevní plazmy, chodí se celkem třikrát s odstupem 1 týdne, zákrok není hrazen pojišťovnou,tedy určitě ne mým ústavem a ceny se pohybují od 1500 do 4000 Kč za jedno sezení, obě kolena.
Účinek ACP potvrzuji, byť ne udávaný až 1 rok, ale to je individuální. U mě je účinek patrný cca 8-9 měsíců.

hodnocení

3x
Sestra je kdysi měla, 5ks po tisicovce a říkala vyhozené peníze. Čeká na operaci.

hodnocení

2x
Ja platila vloni 1100, letos 1200 a skutečně ucinkuji. A mate narok na 2 rocne, bud 2x do 1 kolene nebo po 1 do kazdeho, nekteri ortopedi je nabizeji rozdelene na 3 behem mesice,to neberte, jednorázová je lepsi
jenda22
Jelikož můj ortoped má v háji klouby kolen, tak on sám přišel na skutečnost, že prakticky nefungují.

hodnocení

1x

Dobrý den, na injekce do kolen chodím deklší dobu. Pokud mi dal lékař žádánku tentýž den do lékárny, objednala jsem si to už dopředu, ne v nemocniční lékárně, ale v lékárně Dr. Maxe přes cestu zdr. zařízení a po vyšetření vyzvedla s tím, že jsem se k lékaři vrátila na aplikaci. Stávalo to cca 98O,- Kč pro jedno koleno-Monovisc. Úspora byla celkem 280,- Kč oproti lékárně v nemocničním zařízení. Nyní jsem byla přehlášena k témuž lékaři na soukromou praxi, kde platím 1500,- Kč za 1 koleno,kde úhradu provádím přímo na ambulanci sestřičceBohužel si typ vakcíny nepamatuji.

hodnocení

1x

2x ročně Monovisc , zatím za 3 400.- kč.

Možná trochu pomáhá, kolena občas bolí, ale pár let se nezhoršují. Za mně dobrý .

Jezdím na kole, když počasí dovolí venku, jinak v bytě na rotopedu.

radka*
hodnocení

0x

Injekce do kolen jsou účinné zhruba u 99% populace, je vrcholně důležité zůstat celý den v totálním klidu, raději dny dva a nenosit žádné tašky byť zdánlivě lehké. Komu se neuleví a kolena nezlepší patrně dělá někde chybu

hodnocení

0x

Sestra platila 1600,- a pomohlo jí to cca na 3/4 roku a teď v září jde na další protože bolest v koleně se jí vrátila. :--(((

hodnocení

0x
Nedávno jsem dostala za 1500 a stejně to je u 3 dr. Ptala jsem se. Ta je výživná. Jen proti bolesti 100 až 200.

kguuv
hodnocení

0x

Nevím o jakých injekcích tady píšete. Já jsem dostal injekci "Marcain" do jednoho kolena 3x a do druhého 2x s odstupen asi 8 měsíců. Za injekce ani za jejich aplikaci jsem nic neplatil.

Je to již 2 roky a kolena přestala bolet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]