Nejste přihlášen/a.
6x
O dnešních cenách nemám přehled. Injekce do kolena mi dávali před 6 lety. Každá stála 500 Kč. Nebylo to asi k ničemu, protože to stejně skončilo totální endoprotézou. O té ovšem nemohu říct nic špatného. Zhruba 2 x týdně výšlap 12 - 15 km a koleno se chová, jako by bylo celé moje. Jsem ráda, že jsem to podstoupila. Jaga.
Ovšem začít injekcemi je rozhodně pro Vás jednodušší. Je možné, že pomohou a další řešení tak nebude třeba. Což by bylo prima.
3x
Nebo můžete zvolit ACP terapii, tedy aplikaci vlastní krevní plazmy, chodí se celkem třikrát s odstupem 1 týdne, zákrok není hrazen pojišťovnou,tedy určitě ne mým ústavem a ceny se pohybují od 1500 do 4000 Kč za jedno sezení, obě kolena.
Účinek ACP potvrzuji, byť ne udávaný až 1 rok, ale to je individuální. U mě je účinek patrný cca 8-9 měsíců.
2x
1x
Dobrý den, na injekce do kolen chodím deklší dobu. Pokud mi dal lékař žádánku tentýž den do lékárny, objednala jsem si to už dopředu, ne v nemocniční lékárně, ale v lékárně Dr. Maxe přes cestu zdr. zařízení a po vyšetření vyzvedla s tím, že jsem se k lékaři vrátila na aplikaci. Stávalo to cca 98O,- Kč pro jedno koleno-Monovisc. Úspora byla celkem 280,- Kč oproti lékárně v nemocničním zařízení. Nyní jsem byla přehlášena k témuž lékaři na soukromou praxi, kde platím 1500,- Kč za 1 koleno,kde úhradu provádím přímo na ambulanci sestřičceBohužel si typ vakcíny nepamatuji.
0x
Sestra platila 1600,- a pomohlo jí to cca na 3/4 roku a teď v září jde na další protože bolest v koleně se jí vrátila. :--(((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.