Dobrý Den Potřebuji se nechat otestovat na PCr test ale když jsem se registroval tak to ukázalo nějakých 1350kč. Moje pojišťovna je VZP a Podle internetu by to měli pořád proplácet. Ale teď nevím co mám udělat jestli je lepší zavolat svému obvodnímu lékaři a on už to zařídí tam kde se chci nechat testovat. A nebo stačí jenom se nechat zaregistrovat přijet tam a ukázat jim že mám průkazku VZP?
Musíte se zaregistrovat na PCR test hrazený pojišťovnou. Buď máte platné očkování, pak 5 testů PCR měsíčně zdarma (zatim do konce února). Nebo Vás tam poslala hygiena nebo váš lékař. Pak máte žádanku.
Ok dekuju už jsem na to přišel , nechapu proč v tom formuláři ze začátku nebyla možnost platba úhrady od pojišťovny a když jsem to zaktualizoval stránku už to tam bylo . Vyšetření PCR vč. odběru s výsledkem do 48hod hrazený zdravotní pojišťovnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.