Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte schopného exekutora?

Od: dandanov* odpovědí: 1 změna:

Ahojky, poradí mi někdo?

Mám dva dlužníky. Na prvního byl vydán exekuční příkaz na plat a na prodej movitých věcí v r. 2008. Na druhého mám Rozsudek a Návrh na nařízení exekuce a ustanovení exekutora z 12/2009. Exekutor však do dnešní doby v první kauze nepodniknul žádné další kroky a do dnešního dne v druhé kauze nevydal ani exekuční příkaz! S mým právníkem, přes opakované urgence, nekomunikuje! Jedná se o dluhy v celkové výši cca 300.000,- Kč, což není málo ani pro mě, ale ani pro odměnu exekutora!

Oba dlužníci se již samozřejmě na udané adrese nevyskytují. Ale exekutor má přece přístup např. do databáze OSSZ i FÚ...! ... Ten můj však ale nějak nefunguje! Nedělá nic!...Divné, co? V TV vidím a slyším, jak exekutor zasáhl rychle a neprávem...

Co s tím? Můžu změnit exekutora? Pokud ano, jak na to? Víte o někom schopném? Nebo to mám zkusit u ofiko vymahačské firmy?

Děkuji předem za názory a rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

0x

Nejschopnější exekutor v ČR je JUDr. Tomáš Vrána z Přerova, exekuce.cz/...

Sám rád ke vší spokojenosti využívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]