Dobrý den, jak je u nabídky práce myšleno tohle: práce ve 4-směnném nepřetržitém provoze (nerovnoměrně rozvržená pracovní doba, délka směn po-pá 8 hod., so-ne 12 hod., střídají se dlouhé a krátké týdny. Mám to pochopit tak že pondělí-pátek je to klasický třisměnný provoz (ranní, odpolední, noční) a sobota a nedělá klasická dvanáctka (ranní, noční)? Děkuji
No dříve když jsem dělal na směny jsem měl 12tky vždy jeden tyden pondělí,úterý,pátek, sobota,neděle a další týden jen středa, čtvrtek. Ale tady mně právě mate, že uvádí po-pá 8 hodin.
Aha, tak to nebyla vaše domněnka, ale popis práce z nabídky! V tom případě je moje předchozí odpověď nerelevantní a na rozvržení směn bych zeptal ideálně rovnou na HR oddělení (předpokládám, že toto je jejich e-mail: personalni@macco.cz).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.