Dobrý den, prosím, chci se zeptat. Kdysi jsme dostali kartu Biedronka od jedné Polky a teď bychom chtěli jet na nákup. Problém je, ze fyzicky ji má u sebe moje maminka, já si ji tedy naskenovala do telefonu do stocard. Prosim o zkušenost, pokud je tady někdo, kdo jezdí do Biedronky pravidelně, projde mi u pokladny karta naskenovaná v tel? Děkuji
Nezávisle na vaší stávající aplikaci si můžete aktivovat kartu Biedronka, virtuální kartu, minimálně na úrovni plastové...Ale má navíc i další možnosti...čtěte... Už mají možnost aktivace nejen na polská telefonní čísla...a současně můžete mobilní kartu spojit se svou bankou a platit kartou Biedronka v mobilu. Toto platí od 18.5.2022...A ve skupině mohou být až tři členové s jednou kartou, využívající výhod při nákupu. Aplikace je buď v angličtině nebo polštině; čeština tam "prozatím"není...
Dneska jede už biedronka na aplikaci v mobilu. Ta při registraci dovoluje použít i české mobilní číslo. Apka je docela povedená. Její součástí je i skener kódu zboží, takže nemusíš běhat po prodejně když potřebuješ zjistit cenu. Zatřeseš a dostaneš osobní slevu na vylosovaný druh zboží každý den. V apce taky najdeš uložené všechny účtenky za provedené nákupy.
Nemusíš mít kartu fyzicky i sebe pokud víš polské telefonní číslo přes které se dělala registrace. Paní přede mnou zapoměla kartu a tak prodavačce nadiktovala číslo. Když jsem prodavačce řekl že by se mi karta asi vyplatila tak mi řekla že na to je zrovna velký fofr ať si řeknu až budou menší fronty na kasách. Podle některých diskusí na internetu je ale k registraci asi potřeba polské číslo tekefonu.
nocar71
Dobrý den, kartu Biedronka jsem stáhnul v google play. Nabídzí pro registraci včechny evropské země a bez problémů se mi vygenerovala v telefonu. Dnes jsem ji v pořadku použil v Bogatyni.
Dnes už je pravděpodobně situace lepší, nevím kam se to posunulo, ale my jsem před dvěmi lety vzali dvě karty Biedronky a tam se muselo aktivovat na Polské telefonní číslo. Hned jsem koupil i polskou nejlevnější SIMku. Ta se ale musí aktivovat třeba na Polské poště, budou chtít občanku a veškeré iniciály...oni nemají telefonní karty jako anonymní jako u nás, tak je vše na nějaké jméno a adresu. Pak jsem to aktivoval na internetu. Od té doby používáme klasické platové karty. Samozřejmě že mě ta SIM už nefunguje, ale kartu jsme na to dané číslo aktivovaly, ale dnes už SIM nefunguje ale to mě je jedno. Někdo mi říkal, že už to jde právě aktivovat na internetu bez polského čísla...více nevím...
Dneska už jedou na apku a ta už umí i česká mobilní čísla. Problém byl ze začátku kdy ještě fungovali na klasickou věrnostní kartu. Ta se musela aktivovat na polské číslo. Dneska už žádný problém není. Akorát se může stát že mobil v roamingu ztratí signál mobilních dat zrovna ve chvíli, kdy apku spustíš takže při placení se zrovna nechytí. Proto je lepší si uložit doma v klidu snímek displeje.
Přesně tak. Blokují postupně plastové karty protože apka v mobilu je uživatelsky pohodlnější, je zadarmo a ještě při spuštění zobrazuje reklamu za kterou by jinak museli platit.
jirka1
Dobrý večer,
není aktuálně žádné PL číslo potřeba. Na prodejně jsem dostat kartu. Následně jsem si ji aktivoval na stránkách Biedronky. Potom mi ji pokladní při nákupu vzala a odpípla - bylo to OK. Při dalším nákupu jinde nám řekla že není aktivní. Tak jsem si stáhnul aplikaci do mobilu před chvílí. Mají tam předvolby států a po rozkliknutí jsme první na řadě. Intuitivně Vás to dovede až do konce. Jen pozor na to že akce nejsou všude stejné - pokud chcete dostávat ty správné podle toho kam jezdíte, tak si z nabídnutého seznamu vyberte tu svou. Všechno funguje a zítra jedu. Po tom co tam dočasně stáhli DPH, tak jsou ty ceny neuvěřitelné. Kilo brambor 7,5Kč. Kuřecí stehna chlazená - 27Kč/kg, atd. Tak dobrý nákup.
polok
Z vás nebude mít Stanjura radost
jirka1
Jó tak to máte asi pravdu. Já mám pestré ptactvo rád, ale na modrou nejsem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.