Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve škole po nás chtějí certifikát o prodělaném covidu mých dětí (6 a 10 let). Certifikát lze ale stáhnout (10. den po testování) ze stránek uzis.cz jen na základě RČ + OP nebo na stránkách covidlab.cz na základě zaslané sms. OP děti nemají a žádná sms nepřišla. Poradíte prosím jak jinak certifikát získat? Když jsem volala dětské doktorce, ta mi řekla, že si je máme stáhnout právě z uzis.cz., ale bez čísla OP nás to nepustí. Když jsem covid prodělala já nebyl žádný problém - OP mám a došla i sms. U dětí se to asi neřeší.
Předem děkuji za odpověď.
Zaškrtněne na ocko.uzis druhou variantu Při očkování nebo na odběrovém místě jsem uvedl/a jak mobilní telefon, tak i e-mail (preferovaná varianta pro cizince a děti bez občanského průkazu). Zadejte mobil, mail a datum narození. Fungujete to, teď jsem to vyzkoušela. Sice mám pro kluky občanky (dobrá věc při prokazovaní věku kvůli slevám na vstup), takže se přihlašuju pomocí občanky, ale funguje i druhá možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.