Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byt hubenejsi ve tvari?

Od: rozaa odpovědí: 3 změna:
dobry den mam takovy problem ze ja jsem normalne hubena, sportuju dost casto a chodim behat. Ale problem je ze mam silnejsi tvare. Nevim jak to rictene ze bych v obliceji vypadala tluste ale zkratka kdyz si udelam culik tak vypadam hrozne takze musim mit jen rozpustene vlasy. Cetla sem ze na to pomaha nejist sul tak ji hodne omezuju a taky jsem zacla jist zdrave ze si kazdy den beru hodne zelenini ale porad mi nic nepomaha. Nemate nejake rady?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Je Ti 50 nebo 15? Člověk pak neví, jak odpovídat. Asi máš obličej po někom. Jakou pusu měla maminka, otec, babička kdysi? Věkem se zpravidla obličej vyrýsuje. Ale pozor, většinou ty s buclatějšé pusou vypadají déle mladé.

Svatá pravda ;) . Co si pamatuju, tak babička měla vždycky takový "žgraňky" jak křeček, ale i v 70 vypadala na necelých 60. Od mládí mi všichni říkali jak jsem ji podobná. No a je mi padesát, vyrostly mi taky a tipují mi 40.

Na jednu stranu jsem ráda, že vypadám mladě, ale ty tváře se mi nelíbí.

Proč si myslíte, že vám stažený vlasy nesluší? Já mám naopak pocit, že když si udělám culík a vezmu si visací naušnice, že to vypadá ok.

Jsou horší věci než macatý tváře.

Ještě jsem zapomněla... koupila jsem si teď toto 3D Face lift Roll/... a nějakej špeci krém a masíruji se tím, tak uvidím jestli to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]