Nejste přihlášen/a.
Je Ti 50 nebo 15? Člověk pak neví, jak odpovídat. Asi máš obličej po někom. Jakou pusu měla maminka, otec, babička kdysi? Věkem se zpravidla obličej vyrýsuje. Ale pozor, většinou ty s buclatějšé pusou vypadají déle mladé.
Svatá pravda . Co si pamatuju, tak babička měla vždycky takový "žgraňky" jak křeček, ale i v 70 vypadala na necelých 60. Od mládí mi všichni říkali jak jsem ji podobná. No a je mi padesát, vyrostly mi taky a tipují mi 40.
Na jednu stranu jsem ráda, že vypadám mladě, ale ty tváře se mi nelíbí.
Proč si myslíte, že vám stažený vlasy nesluší? Já mám naopak pocit, že když si udělám culík a vezmu si visací naušnice, že to vypadá ok.
Jsou horší věci než macatý tváře.
Ještě jsem zapomněla... koupila jsem si teď toto 3D Face lift Roll/... a nějakej špeci krém a masíruji se tím, tak uvidím jestli to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.