Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PCR test

Od: jarmilla odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.Chci se zeptat ohledně testování PCR, jestli mám nárok na PCR zdarma, když mám jen dvě očkování a na posilující dávce jsem nebyla.
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vendulinek
hodnocení

1x

Na PCR test máte nárok když jste očkovaná. Nezáleží na tom kolikrát jste, vše poslední očkování nesmí být ale starší než 270 dnů. Pokud není, tak nárok na test máte. Já jdu o víkendu na test s přítelem jako doprovod. takže uvidíme. ;)

jarmilla
hodnocení

Děkuji za vaše odpovědi.Jsem 2 x očkovaná,ale od 2 dávky uplynulo 9 měsíců, tudíž nárok na preventivní PCR zdarma již nemám.
vendulinek

Tak potom jedině počkat zdali se u vás neobjeví nějaké příznaky a jestli jste byla v kontaktu s někým kdo byl nebo je pozitivní. Pakliže ano, domluvila bych se s lékařem o dalším postupu. V tom případě by Vám lékař vystavil žádanku na PCR a měla byste ho zdarma. V opačném případě by jste si test musela hradit už sama.

riva
hodnocení

0x

Jestli máte červenou tečku, tak na PCR test zdarma nárok nemáte.

Ale máte nárok na přeočkování zdarma a pak tečka zezelená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]