Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čekankovy sirup a nevolnosti

Od: checky odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mam rada cekankovy sirup a takjednou do tydne si ho davam treba na wafle nebo livance. Vzdycky, kdyz si ho ale dam, je mi po nem tezko v brise nebo mam zacpu. Deje se vam to taky nebo neprospiva jen me? Davam si asi 2-3 lzicky vetsinou, mam si davat mene nebo ho vubec nejist?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na to si stěžuje hodně lidí, ale spíš na projímavý účinky. Zkuste třeba javorovej, neznám nikoho komu by nesedl.

hodnocení

1x

Když vím, že mi něco nedělá dobře, nejím to.*stop*

liska5
hodnocení

0x

Čekankový sirup mám . Beru ho sporadicky,do vločkové kaše, do salátů.. a nic mi nedělá. Možná je to tou kombinací s vaflemi či lívanci. Teď si dám lžíci a soustředím se na účinky. Pak dám vědět... ...Tak jsem ho požila...

Je od Heinz Food a.s. Jerlochovice. Na vinětě je napsáno, že může mít lehce nadýmavé účinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]