Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat ověřit kopii jazykového certifikátu

Od: elinea* odpovědí: 4 změna:
Potřebuji poslat na univerzitu ověřenou kopii certifikátu z angličtiny (Cambridge Assesment English CAE) a myslela jsem si, že to nebude problém, že si zajdu na poštu a bude hotovo, ale teprve teď když jsem certifikát obdržela zjistila jsem, že listiny psané v anglickém jazyce prý nejdou ověřovat. Originální certifikát nikam posílat nebudu, mohl by se ztratit, ale nikde jsem se nedočetla, kde si ho teda můžu ověřit. Poraďte mi, prosím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

0x

Tohle skutečně není snadné ani levné, asi nejlepší řešení je odjet na tu universitu (pokud je v ČR nebo poblíž) a ukázat certifikát přímo na studijním.

hodnocení

0x

Bejvalka je překladatelka angličtiny a pokud potřebovala ověřit něco anglického tak zašla do jedné velké překladatelské agentury, kde ji už znali. Ti měli kulaté razítko a mohli ověření udělat. V Brně bych se mohl zeptat, jinde se poptejte sám.

A ještě - nepíšete odkud je ten certifikát a kam ho budete posílat (typický dotaz zde, napsat co nejméně důležitých informací). Jestli je něco z toho v Česku, tak by se dalo jich na to zeptat.

elinea*
hodnocení

Ano jsou v Česku. Certifikát Cambridge jsem si dělala v Olomouci a posílám to do Brna na Masarykovu univerzitu.

hodnocení

0x

Netvrdím, ale myslím, že jsem našel /když nevím, tak se nejdřív obracím na gůgl/: google...zadej: kde ověřit listiny psané v anglickém jazyce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]